18 / 04 / 2024

Akbatı AVYM Bayrak Sizsiniz etkinliğini düzenliyor!

Akbatı AVYM Bayrak Sizsiniz etkinliğini düzenliyor!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi bu yıl cumhuriyet bayramını ziyaretçilerinin katılımıyla ortaya çıkacak özel bir projeyle kutluyor. “Bayrak Sizsiniz” isimli etkinliğe katılan Akbatı ziyaretçilerinin fotoğraflarından oluşacak...



Cumhuriyetin 91. yıl dönümünde birlik ve beraberlik için Bayrak Sizsiniz etkinliğine davetlisiniz.


Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi bu yıl cumhuriyet bayramını ziyaretçilerinin katılımıyla ortaya çıkacak özel bir projeyle kutluyor.  “Bayrak Sizsiniz” isimli etkinliğe katılan Akbatı ziyaretçilerinin fotoğraflarından oluşacak Türk bayrağı, Akbatı’da ve sosyal medya hesaplarında sergilenecek.

 

Cumhuriyetin 91. yıldönümünün birlik ve beraberlik mesajıyla kutlanması hedeflenen “Bayrak  Sizsiniz” isimli etkinliğe 7 Kasım’a kadar katılmak mümkün.  Ziyaretçilerin Akbatı’da kurulacak kırmızı  platformun önünde çektikleri fotoğraflardan  Türk Bayrağı oluşturulacak. Ayrıca ziyaretçiler Instagram’da Akbatı sayfasını beğenerek  #bayraksizsiniz hashtag’i ile fotoğraflarını paylaşarak sürpriz hediyeler de kazanabilecek.

 

Fotoğraflardan oluşacak Türk Bayrağı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü itibariyle Akbatı’da sergilenecek. Etkinlikle ilgili duyurular, Akbatı Facebook ve Twitter hesaplarından da takip edilebilecek.

 

Akbatı,  Cumhuriyet bayramı kutlamaları için 29 Ekim’de açılacak “Atatürk’ü Anarken Sergisi”ne de ev sahipliği yapacak.  Sergi, Akbatı ziyaretçilerine Atatürk’ün hayatının farklı bölümlerine dair pek çok fotoğrafı görme şansı sunuyor.   

 

Akbatı AVYM Hakkında

 

Akkök Şirketler Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi (Akbatı AVYM) 200’e yakın mağaza, 9 sinema salonu, dinlenme ve buluşma adresi olan özel tasarımlı alanlar, çocuk Oyun ve eğitim alanları ile dünya mutfaklarını buluşturan restoranların yer aldığı Restaurantlar Meydanı ile hizmet vermektedir. Akbatı AVYM’yi benzerlerinden ayıran en büyük farklılıklarından biri de Festival Park’tır. Festival Park’ta düzenlenen kültürel etkinlikler, konserler ve festivaller ile bölgenin cazip buluşma noktası olan Akbatı AVYM, aldığı ödüllerle ulusal ve uluslararası platformlarda da başarısını tescillemiştir. Akbatı AVYM, TEM Esenyurt çıkışı bağlantı yolu ile kolay ulaşılabilir bir konuma sahiptir.


Milliyet 


Geri Dön