18 / 04 / 2024

Akbatı, İstanbul'un ikinci Akmerkez'i olacak!

Akbatı, İstanbul'un ikinci Akmerkez'i olacak!

İstanbul'un ikinci Akmerkez'i olma hedefiyle Esenyurt-Bahçeşehir'de inşatına devam edilen Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi hayata geçiriliyor



İstanbul'un ikinci Akmerkez'i olma hedefiyle Esenyurt-Bahçeşehir'de inşatına devam edilen Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Akbatı Rezidans ile birlikte hayata geçiriliyor. AVM 63 bin 500 metrekare kiralanabilir alana sahip olacak.

Akkök-AKİŞ tarafından Esenyurt- Bahçeşehir'de"İstanbul'un ikinci Akmerkezi'ni inşa ediyoruz" sloganıyla tanıtılan Akbatı Alışveriş ve Yaşam merkezi, 1 odalı dairelerden 6 odalı penthouselara kadar 348 daireden oluşan Akbatı Rezidans ile birlikte hayata geçiriliyor.

Ak Batı Alışveriş Merkezi 4 kattan oluşuyor. 180 bin metrekare inşaat alanına ve 63 bin 500 metrekare kiralanabilir alana sahip Akbatı AVM'de hipermarket, teknoloji market, sinema salonları, yapı market ile çocuk ve eğlence alanları yer alacak.

Proje içinde ayrıca 5 in kişi kapasiteli bir Festival Park'ta bulunuyor. Akbatı Alışveriş ve yaşam merkezinin Ağustos 2011'de hizmete girmesi planlanıyor. Akbatı Rezidans projesi içinde kapalı yüzme havuzu, sauna, buhat odası, plates, masaj odaları, fitness salonu güneşlenme terasları ile çocuk oyun alanları da bulunuyor.

Akmerkez'in iki katı büyüklüğünde olacak Akbatı Alışveriş ve Yaşam merkezi'nin İstanbul'un ilk 5 alışveriş merkezinden biri olacağı ifade ediliyor
Sabah


Geri Dön