24 / 04 / 2024

Akbatı'ya ilgi duyanlar projeyi 3D kalitesinde izleyebilecek!

Akbatı'ya ilgi duyanlar projeyi 3D kalitesinde izleyebilecek!

Sakinlerine ve ziyaretçilerine ayrıcalıklı, özel bir dünya sunacak olan   Akbatı Residences & Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, hayata geçirdiği yeni uygulama   sayesinde istenen her yerden 3D kalitesinde izlenebilecek  



Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.şž., Esenyurt-Bahçeşehir 'de yüksek kalite, konfor ve hizmet standartlarıyla dikkatleri üzerinde toplayan gözde projesi Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi 'ni hayata geçirdiği yeni uygulama sayesinde 3. boyuta taşıdı. Bu sayede Akbatı 'ya ilgi duyan herkes, istediği her an, dilediği her yerden projeyi 3D kalitesinde izleyebilecek.

 3D Location Earth üzerinden çalışan uygulama ile proje etrafında 360 derecelik bir açıyla gezinebilmek ve aynı zamanda tüm merkezi noktalardan ulaşımı görebilmek mümkün.

 Ayrıca yakın zamanda hayata geçirilecek ek özellikler ile Alışveriş ve Yaşam Merkezi içerisindeki mağazaları, eğlence alanlarını, kafeleri ve restoranları da sanal ortamda gezebilme imkanı sunulacak.

 Konuyla ilgili olarak konuşan Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.şž. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy “%100 Akiş güvencesiyle yapımı hızla devam eden Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi kapılarını bu yıl Ağustos ayında açıyor. Akbatı Residences 'ta ise toplamda 348 adet rezidans dairemizin %80 'i satılmış durumda. İlgiden çok memnunuz. Birbirinden değerli markaların,   yaklaşık 200 mağaza ile bir arada bulunacağı projemizi bu uygulama sayesinde gelecekteki ziyaretçilerine ve yatırımcılara daha da yakınlaştırmak istedik. Bu sayede nerede olursanız olun uygulamayı kullanarak projeyi 3D kalitesinde dolaşabilmeniz mümkün olacak ” şeklinde konuştu.

 Uygulama, www.akbati.com web sitesindeki yönlendirme ile rahatça yüklenerek kullanıma hazır hale gelebiliyor.

 Akbatı Residences 'da anahtar teslimleri 2011 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek. Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi ise kapılarını 2011 yılının Ağustos ayında açacak.  

 


Geri Dön