19 / 04 / 2024

Akbey İnşaat Bağdat Caddesi'nde yılda en az 10 dönüşüm projesi yapacak!

Akbey İnşaat Bağdat Caddesi'nde yılda en az 10 dönüşüm projesi yapacak!

Bağdat Caddesi'ne odaklanan Akbey inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Behram, Bağdat Caddesi'ni pilot bölge olarak seçtiklerini belirterek, yılda en az 10 dönüşüm projesi yapmayı hedeflediklerini söyledi.



Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarına endüstriyel bina, okul, alışveriş merkezi, hastane, üniversite kampüsü ve konut projeleri gibi birçok projeyi başarı ile tamamlayan Akbey inşaat, Anadolu yakasının değerli bölgesi Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme odaklandı. 


Akbey inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Behram, Bağdat Caddesi'ni pilot bölge olarak seçtiklerini belirterek, yılda en az 10 dönüşüm projesi yapmayı hedeflediklerini söyledi. 


Akbey inşaat, Bağdat Caddesi'nin ardından Kartal'da da var olma planları yapıyor. Kentsel dönüşümde Bağdat Caddesi'ni seçerek, butik dönüşüm projelerini hayata geçirmeyi hedeflediklerini anlatan Kenan Behram, "Bağdat Caddesi son zamanlarda şantiye alanına dönüştü. Ancak biz diğer firmalardan farklı olarak sahil bandında, birbirine benzemeyen, satışında sorun yaşanmayacak projeler yapmak için çalışıyoruz" diye konuştu, istanbul Göztepe'de toplam 2 bin 650 metrekare inşaat alanına sahip, 13 daireli bir dönüşüm projesini 2013 yılında tamamladıklarını da sözlerine ekleyen Behram, "Şu anda Fenerbahçe'de bulunan 14 katlı lüks konut inşaatını yürütüyoruz. Kasım 2013'te başladığımız proje, toplam 7 bin 650 metrekare inşaat alan ma sahip. Projemizde 4+1 net 170 metrekare daireler ve dubleksler bulunuyor" dedi.


Posta 


Geri Dön