23 / 04 / 2024

Akçakoca Sky Tower Hotel'de 1 hafta her şey dahil Devr-i Tatil fırsatı!

Akçakoca Sky Tower Hotel'de 1 hafta her şey dahil Devr-i Tatil fırsatı!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Sky Tower Hotel projesi, E7 Grup tarafından Batı Karadeniz Akçakoca ’da inşa edildi. 2 sene önce tamamlanan projede İslami şartlara uygun tatil seçeneği sunuluyor.



Akçakoca Sky Tower Hotel projesinde 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet Kind Suite bulunuyor. Projede helal yiyeceklerin alkolsüz içeceklerin beylere ve hanımlara özel ayrı yüzme havuzları ile spa ve sağlık merkezleri sunuluyor. 


Yıl içinde 1 hafta her şey dahil 6 yıl boyunca Devr-i Tatil fırsatından faydalanabildiğiniz Akçakoca Sky Tower Hotel projesinde Karadeniz’in en büyük thasso therapy ve spa-welness merkezi bulunuyor. 


Thalasso therapy & spa alanı toplamda 5.000 metrekare kapalı alandan oluşan projede tamamı deniz manzaralı odalar bulunuyor. Projenin bulunduğu alan tek mavi bayraklı plajın olduğu kısım olarak belirlendi. 


Bikini ve mayo tercih eden 13 yaş üzeri bayanlar için, bayan spa bölümünde yer alan kapalı havuza ya da bayanlara ait plajın yer aldığı projede toplantı alanları, aktivite alanları,  Kongre alanları, eğlence alanları ile ibadet alanları bulunuyor. 


Helal şartlara uygun bir hizmet politikası sunulan projede tesis içerisinde yer alan açık havuz ve otele plaj beyler ve haşema giyen bayan misafirlerin kullanımına sunuluyor.


Akçakoca Sky Tower Hotel iletişim

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/


projeye sor



Geri Dön