29 / 03 / 2024

Akçakoca Sky Tower Hotel'de Devr-i Tatil fırsatı!

Akçakoca Sky Tower Hotel'de Devr-i Tatil fırsatı!

Günümüz tatil ihtiyaçlarına cevap vermekte zorlanan devre mülk sisteminin yerine ‘Devr-i Tatil’ projesini geliştiren Sky Tower Hotel E7 Grup imzası taşıyor.Akçakoca Sky Tower Hotel'de 6 yıl Devr-i Tatil fırsatı sunuluyor.



Düzce Akçakoca’da yer alan ve 69 milyon dolarlık yatırım değeriyle Karadeniz’in en büyük turizm tesisi konumunda bulunan beş yıldızlı Sky Tower Hotel'de  6 yıl Devr-i Tatil fırsatı sunuluyor. 


Günümüz tatil ihtiyaçlarına cevap vermekte zorlanan devre mülk sisteminin yerine ‘Devr-i Tatil’ projesini geliştiren Sky Tower Hotel E7 Grup imzası taşıyor. Devr-i Tatil sahipleri 6 yıl boyunca a tatillerini planlı ve daha ekonomik olarak yapma imkanı sahip oluyor.


2 yıldır hizmette olan Sky Tower Hotel'de devr i tatiliniz yıl içinde  tarihleri kendi belirleyeceğiniz en az 1 hafta yada daha fazla haftadır. Devr-i tatil başlangıcı ilk gün ilk dakika’ dan itibaren 5 yıldız konforunda başlar, giriş çıkış günleri Cuma, Cumartesi ve Pazar günleridir.


Sky Tower Hotel içerisinde beylere ve hanımlara özel ayrı yüzme havuzları ile spa ve sağlık merkezleri mevcut. Açık havuz ve otele plaj beyler ve haşema giyen bayan misafirlerin kullanımına sunuluyor.


Akçakoca Sky Tower Hotel iletişim

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/


Geri Dön