29 / 03 / 2024

Akdağmadeni belediye hizmet binası ve terminalde sona yaklaşıldı!

Akdağmadeni belediye hizmet binası ve terminalde sona yaklaşıldı!

Akdağmadeni Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar bir bir tamamlanıyor. Akdağmadeni Belediyesi'nin kendi öz kaynaklarıyla yaptığı Belediye Hizmet Binası ve Terminal Binasında sona yaklaşıldı. Hizmet binası ve terminal binasının bitme noktasına geldi.




Akdağmadeni Belediyesinin kendi öz kaynaklarıyla yaptığı Belediye Hizmet Binası ve Terminal Binasında sona yaklaşıldı. Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, belediyenin kendi öz kaynaklarıyla yaptığı hizmet binası ve terminal binasının bitme noktasına geldiğini söyledi. Özellikle belediye hizmet binasının yeterli olmadığından dolayı hizmet kalitesini artırmak amacıyla yeni hizmet binası inşa ettiklerinde ve yakın bir zamanda binayı hizmete açacaklarını belirten Daştan, "Gerek hükümet yatırımları olsıın gerekse belediye yatırımlarıyla ilçemiz bir şantiyeye dönüştü. Geldiğimiz günden bu yana hiçbir zaman mazeret üretmedik ve ilçe halkı için çalıştık. İlçemizi yeniden inşa ettik. Okullar yenileniyor. 4 yıllık meslek yüksek okulumuz yükseliyor,  TOKİ  inşaatı bitme aşamasına geldi. Terminal binamız bitme aşamasında. Tekke Mesire alanı inşaatı sürüyor.  Mahalle aralarında parke taş çalışmalarımız sürüyor. Sosyal belediyecilik anlamında güzel işlere imza atıyoruz. 


Akdağmadeni Belediyesi olarak ilçemizdeki tarihi ve turistik alanları turizme kazandırmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir. Belediye olarak Akdağmadeni' nin büyüyüp gelişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi. 


Vizyon Kent Haber


Geri Dön