25 / 04 / 2024

Akdere Kapalı Pazar Yeri ve Spor Kompleksi açıldı!

Akdere Kapalı Pazar Yeri ve Spor Kompleksi açıldı!

Mamak Belediyesince yaptırılan Akdere Kapalı Pazar Yeri ve Spor Kompleksi açılışı gerçekleştirildi...





Mamak Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Akdere Mahallesi’nde yapımını tamamlanan Akdere Kapalı Pazar Yeri ve Spor Kompleksi’nin açılış töreni, halk oyunları gösterisiyle başladı.


Daha sonra Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer tarafından açılış kurdelesi kesildi. 


Kapalı pazar yerinin çok geniş çerçevede düşünülmüş örnek semt pazarı olduğunu belirten Akgül, cadde ve sokaklarda kurulan pazarların yerini daha modern ve insanları rahatsız etmeyecek şekilde tasarlanan kapalı pazarların aldığını vurguladı.


Akgül, haftanın 7 günü vatandaşa hizmet verecek altı kapalı pazar ve otopark, üstü spor kompleksi şeklinde yapılan tesiste vatandaşların yaz aylarında düğünlerini yapabileceğini bildirdi.


Mamak’ta 8 tane kapalı bir tane de açık olmak üzere toplam 9 kapalı pazar yerinin hayata geçirildiğini belirten Akgül, “Göreve geldiğimizde bir tane kapalı pazarımız yoktu. Bırakın kapalı pazarı, alan bile bulmak zordu. Ama ortaya çok güzel bir pazar çıktı. 2009 seçim beyannamesiyle sizlerin huzuruna çıktık. Verdiğimiz sözlerin fazlasını yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.


On bin metrekarelik alana yapılan Akdere Kapalı Pazar Yeri ve Spor Kompleksi'nde koşu yolu, fitness grubu, basket sahası, halı saha, çocuk oyun alanı, kapalı ve açık otopark bulunuyor.


AA


Geri Dön