26 / 04 / 2024

AKEM Gayrimenkul Danışmanlık kurucusu Hasan Murat Çelikel kimdir?

AKEM Gayrimenkul Danışmanlık kurucusu Hasan Murat Çelikel kimdir?

Gayrimenkul yatırım danışmanlığı sektörünün önde gelen isimlerinden Hasan Murat Çelikel, 1990 yılında AKEM Gayrimenkul Danışmanlık&Proje şirketini kurarak, gayrimenkul alım-satım -kiralama, proje geliştirme konularında danışmanlık yapmaktadır.



Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı sektörünün önde gelen isimlerinden Hasan Murat Çelikel,  Ankara İktisadi Ticari İlimler Akademisi'nden  mezun olduktan sonra bir süre Kamu sektöründe çeşitli görevlerde bulunmuştur. 


1990 yılında AKEM Gayrimenkul Danışmanlık&Proje şirketini kuran Murat Çelikel, o tarihten bu yana gayrimenkul sektöründe başarılı projelere imza atmaktadır.


AKEM Gayrimenkul Danışmanlık&Proje, gerek arsa, arazi, bina, konut, işyeri, AVM; gerekse sanayi, fabrika, lojistik depolar ve turistik tesislerin alım-satım ve kiralanması konusunda müşterilerine danışmanlık, proje geliştirme ve planlama hizmeti vermektedir. 


Murat Çelikel yönetimindeki AKEM Gayrimenkul Danışmanlık&Proje, gayrimenkul değerlendirmelerinde ekolojik projeler ve doğal yaşam alanlarının planlanması çalışmalarına büyük önem vermekte, yeşili koruyarak, yeşille iç içe yaşam alanlarının artırılması için çalışmaktadır.


Ekolojik Muratlıköy Projesi, Beypazarı Kentsel Tarımsal Ekolojik Sera ve Termal Projesi, Akem Gayrimenkul'ün şu sıralar devam eden projeleri olarak öne çıkıyor.


Şirketin tamamladığı projeler arasında ise Temelli-Malıköy Bölgesi’nde 550 villadan oluşan Ihlamurkent, Aşağıyurtçu Köyü Köyüstü Mevkiinde 400 villadan oluşan 19.dönem Milletvekili Kooperatifi ve Gölbaşı'nda 110 villadan oluşan İncek Tenis Kulübü projeleri sayılabilir.


AKEM  Proje  Gayrimenkul, başta  Ankara  olmak üzere, İstanbul, İzmir, Antalya, Muğla ve Balıkesir bölgelerinde geçmişten günümüze yaklaşık 45.000.000 m2’lik arazide gayrimenkul alım-satımı, müşavirlik ve proje geliştirme çalışmalarını tamamlamıştır.


H. Murat Çelikel, ATO Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komitesi ve  ATO Meclis Üyeliği yapmıştır.


AKEM Gayrimenkul Danışmanlık&Proje

Adres:        Mevlana Bulvarı (Konya Yolu) Yelken Plaza No:139/64 Balgat / Çankaya / ANKARA

Telefon:     0 (312) 220 00 06

                  0 (532) 311 14 37

E-Posta:    [email protected]


EmlakKulisi.com




Geri Dön