18 / 04 / 2024

Akfen Bulvar Loft İncek fiyat listesi!

Akfen Bulvar Loft İncek fiyat listesi!

Firma: Akfen İnşaat

Proje: Bulvar Loft

Ankara İncek Gölbaşı bölgesinde hayata geçirilen Bulvar Loft Evleri altı blok olarak planlandı. Projede uygulanan fiyat kampanyası 18 Haziran'a kadar devam ediyor...



6 blokta, 16 farklı tipte 822 konut olarak  Akfen İnşaat  tarafından hayata geçirilen Bulvar Loft projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. 


37 dönüm arazi üzerinde yükselen Bulvar Loft Evleri  Ankara  İncek Gölbaşı bölgesinde yer alıyor. Ankara Bulvar Loft projesinde fiyatlar için fırsat kampanyası uygulanıyor. Buna göre projede fiyatlar 18 Haziran'da zamlanacak. 


2018 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Bulvar Loft Konutları için yüzde 20 peşinat verildikten sonra yüzde 20'lik kısım 23 ay taksitlendirilerek ödeme yapılabiliyor.


Akfen Bulvar Loft İncek fiyat listesi!


Akfen Bulvar Loft fiyat listesi 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve  1 milyon 475 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede daire büyüklükleri 66 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiyor.


İncek Bulvar Loft Evleri'nde yürüyüş parkuru, sauna, fitness, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi olanaklar da yer alıyor. 


Bulvar Loft Tanıtım Ofisi: Kızılcaşar Mah. No: 7A/1 Yavuz Sultan Selim Bulvarı İNCEK / GÖLBAŞI / ANKARA


Bulvar Loft iletişim:

Tel:444 83 38

Web: bulvarloft.com.tr

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön