19 / 04 / 2024

Akfen, Bulvar Loft'ta en az yüzde 32 değer artışı öngörüyor!

Akfen, Bulvar Loft'ta en az yüzde 32 değer artışı öngörüyor!

İSTANBUL Levent'te başladığı 'Loft' markalı konut yapımına Ankara'da 'İncek Loft' projesiyle devam eden Akfen İnşaat, uçuncü konut projesi olan Bulvar Loft'u da Ankara İtıcek'te hayata geçiriyor.



İSTANBUL Levent'te başladığı 'Loft' markalı konut yapımına Ankara'da 'İncek Loft' projesiyle devam eden Akfen İnşaat, uçuncü konut projesi olan Bulvar Loft'u da  Ankara  İtıcek'te hayata geçiriyor. 2014 yılında Ankara'da hayata geçirdiği 'İncek Loft' projesi ile konut alıcısına prim garantisi veren Akfen İnşaat yeni projesinde de iddialı. Yine İncek bölgesinde yer alacak Bulvar Loft projesinde 822 konut bulunacak. İncek'teki ilk projelerinde yaşamın başladığım belirten Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkam Hamdi Akın, "İncek Loft'ta yüzde 32 prim demiştik, yüzde 37 oldu. Şimdi yeni projemiz Bulvar Loft için de en az yüzde 32 kâr fırsatı sunuyoruz" dedi. 


ARSA İLLER BANKASI'NIN

İller Bankası arazisi üzerinde inşa edilecek Bulvar Loft projesinde 6 blok yer alacak. 175 bin metrekare inşaat alanına sahip projede 16 farklı tipte daire bulunuyor. 

2018 Kasım'da tamamlanması hedeflenen projede fiyatlar 290 bin lira ile 1 milyon 378 bin lira arasında değişiyor. 

Lansman öncesinde ön talep toplayan Akfen inşaat, projede 150 adet konutun satışını gerçekleştirdi. Arsa karşılığında İller Bankasının Ataşehır'deki binasının yapım bedelini üstlendiklerini belirten Hamdi Akın, ayrıca yüzde 22 oranında hasılat paylaşımı payı verdikleri açıkladı. 

Hamdi Akın, başkentte markalı konut projelerinin arttığım ve inşaat firmaları arasında sıkı bir rekabet oluştuğunu söyledi. 


Ankara konut piyasasını değerlendiren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, 2016 yılının ilk 7 ayında Ankara'da satılan 1. el konut sayısının toplam 29 bin 408 adet olduğunu söyledi. Bu oranın ülke genelinde satılan tüm konut oranının yüzde 11.22'sine denk geldiğini ifade eden Akın, "Bu durum bize başkent insanının artık kendisini daha özel hissedeceği projelerde yaşamak istediğini gösteriyor" dedi. 



Web: http://bulvarloft.com.tr/


Hürriyet


Geri Dön