23 / 04 / 2024

Akfen'den Hamdi Akın'ın 3.havalimanı açıklamasına düzeltme!

Akfen'den Hamdi Akın'ın 3.havalimanı açıklamasına düzeltme!

Akfen Holding tarafından yapılan yazılı açıklamada "Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın konuşmasında '3. havalimanı yerine 3. pist olmalıydı' şeklinde bir ifadesi bulunmuyor" denildi...



"Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın konuşmasında '3. havalimanı yerine 3. pist olmalıydı' şeklinde bir ifadesi bulunmuyor"


 Akfen Holding, Akfen Holding ve TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın yaptığı bir konuşmada "3. havalimanı yerine 3. pist olmalıydı" şeklinde bir ifadesinin bulunmadığını bildirdi.  


Akfen Holding'den yapılan açıklamada, Hamdi Akın'ın, Uludağ Üniversitesi tarafından bir otelde düzenlenen "Bursa'da Markalaşma Yolunda Bir Adım Daha-İş Hayatında Yeni Projeler Üretmek-İnovasyon" konulu konferansta yaptığı konuşmasının bazı haber, internet sitelerinde yanlış anlaşıldığı belirtildi.


Akın'ın konuşmasında "3. havalimanı yerine 3. pist olmalıydı" şeklinde bir ifade bulunmadığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Söz konusu konferansta '3. Havalimanı ihalesi öncesinde bir hikayesi var mıdır?' şeklindeki soruya verilen cevapta, '3. pist için uğraştık, proje ve maket çalışmaları yaptık ve kapasiteyi yılda 100-120 milyon yolcuya çıkartmak için bir hayli emek sarfettik. Ama olmadı. Tabii ki Atatürk Havalimanı’nın kapasitesi bir gün dolacaktı ve 3. Havalimanı mutlaka olacaktı' ifadeleri kullanılmıştır."


Hamdi Akın 3.havalimanı hakkında konuştu!




AA


Geri Dön