25 / 04 / 2024

AKG Gazbeton BAU Münih 2013’e katıldı!

 AKG Gazbeton BAU Münih 2013’e katıldı!

Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton, bu yıl 14-19 Ocak 2013 tarihlerinde gerçekleşen dünyanın en büyük yapı fuarı BAU Münih 2013’e katıldı.



Dünyanın çeşitli bölgelerindeki 41 ülkeden 2 bin 60 katılımcı firmayla 14 – 19 Ocak 2013 tarihleri arasında gerçekleşen BAU Münih Fuarı, sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Türkiye, fuara 35 firma ile katılarak, firma sayısına göre, Almanya, İtalya, Belçika, İsviçre ve Avusturya’nın ardından en çok sayıda firma ile temsil edilen ülkelerden biri oldu.

Önceki yıllardan daha fazla ziyaretçiyi ağırlayan ve yurtdışı pazarlama portföyündeki en önemli iş bağlantılarının sağlandığı fuarda AKG Gazbeton’un özgün tasarımlı standı büyük ilgi gördü. 180 bin metrekarelik alan ve 17 salon ile gerçekleşen fuarda, AKG Gazbeton’un  Türkiye’deki bayileri ve Avrupa’daki distribütörleri de AKG Gazbeton standında yer aldılar.


Yurt dışı satışlarında çoğunlukla blok ürünlere ağırlık veren AKG Gazbeton, fuarda kurduğu nitelikli kontaklarla, sektör profesyonellerine gazbeton ürünlerini tanıtma imkanı buldu. Avrupa ve Kuzey Afrika ülkelerinden gelen alım heyetleri ile biraraya gelerek yeni işbirlikleri ve genişlemeyi planladığı pazarlarla ilgili yeni bağlantılar da sağladı.

Fuardaki temaslardan ve ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getiren AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman, “Avrupa ve Kuzey Afrika’da bir çok ülkeye ihracat yapan küresel bir firma olarak, yapı sektörünün kalbinin attığı bu fuarda yer almak bizim için çok önemli. Yurt dışı pazarlarla ilişkilerimizi sağlamlaştırmak ve genişlemek istediğimiz yeni pazarlarla ilgili bağlantılar kurmak amacıyla BAU Fuarı’na düzenli olarak katılıyoruz. Bu sene mevcut pazarlarımız dışından heyetlerle de temasa geçtik. Ürünlerimize ve standımıza büyük ilgi gösterdiler. Aldığımız olumlu geri dönüşler, gördüğümüz ilgi ve Münih’te kurduğumuz kontaklarla, satış noktalarımız daha da büyüyor. Bu nedenle fuara katılmaktan çok memnunuz” dedi.

2013 yılının son aylarında düzenlenecek dünyanın ikinci en büyük yapı fuarı olan Paris Batimat Fuarı’nda da yer alacak olan AKG Gazbeton, yurtdışı pazarlama yapılanmasına devam edecek.



Geri Dön