26 / 04 / 2024

Akgün Beton Trakya'da inşaatlara malzeme veriyor!

Akgün Beton Trakya'da inşaatlara malzeme veriyor!

Tekirdağ ve Çorlu’da hazır beton ve inşaat malzemesi dendiğinde akla Akgün Beton geliyor. Metin Akgün, kendisini ziyaret eden Gazeteci Necmi Işıksal’a firması hakkında bilgiler verdi.



Tekirdağ ve Çorlu’da hazır beton ve inşaat malzemesi dendiğinde akla Akgün Beton geliyor. Akgün Beton Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan Metin Akgün’ün Çorlu ve Marmara Ereğli’sinde milyonlarca dolarlık yatırımları bulunuyor. Akgün, kendisini ziyaret eden Gazeteci Necmi Işıksal’a firması hakkında bilgiler verdi.


AKGÜN BETON SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ


Tekirdağ ve Çorlu’da hazır beton ve inşaat malzemesi dendiğinde akla Akgün Beton geliyor. Akçansa Hazır Beton bayiliğini de sürdüren firma,  Çorlu’da iki, Marmara Ereğlisi’nde bir adet olmak üzere toplam üç adet beton santraline ve Çorlu merkezde inşaat malzemesi satış depolarına sahip ve sektörünün en büyük firmalarından biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Vergi rekortmenleri arasında yer alan ve defalarca ödüller alan Akgün Beton, bölgeye istihdam konusunda da önemli destek sağlayan firmaların başında geliyor.


Metin Akgün sosyal anlamda birçok dernekte görev alırken uzun bir süredir Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevini başarıyla sürdürüyor. Siyasi hayatta da oldukça aktif olan Akgün Ak Parti saflarında siyasi kariyerine devam ediyor. Geçtiğimiz milletvekili seçimlerinde aday adayı olan Akgün’ün Çorlu teşkilatlarında aldığı önemli görevler de bulunuyor.


HAZIR KUM TESİSLERİ


Şirketle ilgili bilgiler veren Metin Akgün, “Akgün Şirketler Grubu, inşaat sektöründeki üretimiyle, bu alanda da ülkemize bütün özen ve titizliğiyle hizmet etmektedir. İnşaat sektörünün en önemli elementlerinden olan kum, Akgün tecrübesiyle hazırlanıp hizmete sunulmaktadır. İnşaat kumunun mimarideki yerini ve önemini çok iyi bilen firmamız, bu alandaki çalışmalarına ve üretimine devam etmektedir,” diye konuştu.


YAPI MALZEMELERİ SATIŞI


Akgün, “Çorlu Bulvar Yolu üzerindeki satış mağazamızdan inşaat için gerekli tüm malzemelerini temin etmeniz mümkündür. Akgün yapı sektörün önde gelen markalarını en uygun fiyatlar ile müşterilerine sunmayı prensip edinmiştir,” ifadeleri ile ihtiyaç duyan herkese kapılarının açık olduğunu belirtti.


Olay Aktif


Geri Dön