26 / 04 / 2024

Akınsoft krizde zaman kazandırıyor

Akınsoft krizde zaman kazandırıyor

Yazılım sektörünün önde gelen ismi AKINSOFT, yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiriyor.



Kurulduğu günden bu yana müşterilerine en iyi hizmeti veren firma Türkiye'de 81 ilde 1800'ü aşkın ve yurtdışında 8 ülkede 11 Çözüm Ortağı ile başarı grafiğini yükseltiyor. Modern ve dinamik çalışan kadrosuyla, global ekonomin dinamiklerine uygun ve ileri teknoloji gerektiren çözümler sunuyor. Ürettiği ticari ve sektörel programlarla iş yaşamının tercih sıralamasında zirveye oturuyor. Yazılım sektörünün temel taşlarından olan firma 2009 yılı içerisinde dış ticarette ki çalışmalarını hızlandırıp yurtdışında ki bayi ağını genişletmeyi hedefliyor.
Türkiye'nin en geniş program arşivine sahip firması AKINSOFT, yaklaşık 100 sektöre hizmet sunuyor. Firma bünyesinde AKINSOFT WOLVOX ERP E-Business, NetEmlak, Net Kooperatif, Kurul Takip gibi programları bulundurarak yapı, konut, emlak, inşaat sektörüne de çağdaş yazılımlarıyla hitap ediyor. Son yıllarda hızla gelişen yapı, konut, emlak, inşaat sektörü iş yaşamının kolaylaştıran yazılımlara ihtiyaç duyuyor, bu noktada AKINSOFT WOLVOX ERP E-Business, AKINSOFT Net Emlak, AKINSOFT Net Kooperatif programları sektörde ki yerini alıyor.
Yapı, konut, emlak, inşaat sektörlerine hitap eden programlar arasında yer alan AKINSOFT WOLVOX ERP E-Business sunduğu etkin kaynak kullanımı sayesinde işletmelerin maliyetlerini düşürüp onlara iş gücü ve zaman avantajı kazandırarak, yatırımlarının kısa sürede verimliliğe dönüşmesini sağlıyor. ERP çözüm ailesinin üyesi olan WOLVOX işletmelerin hızlı, tam entegre, ekonomik, görsel ve işlevsel uyarlamalar gerçekleştirebilmesine olanak tanımaktadır. Esnek yapısı ve kolay kullanım özellikleri ile WOLVOX, kullanıcılara iş süreçlerini alıştıkları şekilde takip ederek hataları minimize edebilecekleri bir çalışma ortamı sunuyor. CRM tabanlı çalışan firmalar, ticari ilişkileri ile ilgili her türlü evrak ve bilgi akışını WOLVOX üzerinden elektronik ortamda çift yönlü ve güvenli olarak gerçekleştirebilecekler.
AKINSOFT Net Emlak Programı, ev kayıt, işyeri kayıt, büro kayıt, kooperatif kayıt, arsa, arazi kayıt ve sözleşme modüllerini içermektedir. AKINSOFT Emlak Programı emlakçılar, gayrimenkul şirketleri, arsa, ev, işyeri alım satımı yapan ofislere hitap etmektedir. Programın kullanıcısına sunduğu kolaylıklardan birisi de; mülkler hakkında bilgi girişi yapılırken birçok bilginin bir diyalog kutusundan pratik olarak seçilmesidir.
AKINSOFT Net Kooperatif, birden fazla kooperatif kaydı, üye kayıt, aidat işlemleri, ödeme detayları, hazirun ve ptt listesi, üyenin durumu, kooperatiften ayrılanlar, vade oranları, kasa takibi, valör raporu, etiket, zarf ve mektup basımı modüllerinden oluşmaktadır. Program yapı kooperatiflerine hitap etmektedir.
AKINSOFT Kurul Takip programı, toplantı ve kurul kararlarını takip edebilme, sanayi sicil belge kaydı, bakanlık temsilcisi kaydı, kooperatif ve şirket raporu, sanayi sicil belge raporu, yönetim kurulu kontrol paneli gibi özellikleri bünyesinde bulunduruyor. Program, kooperatif ve şirketlerin kurul toplantılarının takibinde kullanılmaktadır. Ayrıca sendikalar, partiler, belediyeler ve derneklere de hitap etmektedir.
Çalıştığı sektörde insan hayatını kolaylaştırmayı ve alternatif çözümler üretmeyi hedefleyen, Çözüm Ortaklarına iş gücü ve zaman avantajı kazandırmayı sağlayan firma yaptığı hizmetlerle adını her sektörde duyuruyor. Kendi bünyesinde sağladığı disiplin ve genç, dinamik çalışan kadrosuyla AKINSOFT, 2010'da "Uydukent" projesiyle dünya yazılım sektörünün lideri olmayı hedeflemektedir.

Geri Dön