16 / 04 / 2024

Akiş Akbatı'yı İPhone´a taşıdı!

Akiş Akbatı'yı İPhone´a taşıdı!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, hayata geçirdiği iPhone uygulaması ile rezidans sahiplerinin ve projeye ilgi duyanların hizmetinde



Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş., inşaat sektöründe bir ilke imza atarak Esenyurt-Bahçeşehir´de yüksek kalite, konfor ve hizmet standartlarıyla dikkatleri üzerinde toplayan gözde projesi Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi´ni İPhone´a taşıdı. Akbatı´ya özel geliştirilen uygulama ile Akbatı rezidans sahipleri ve projeye ilgi duyan herkes birçok faydalı bilgiye anında ulaşabilecek. 

Buna göre iPhone kullanıcıları, Apple Store´dan ücretsiz olarak telefonlarına yükleyebilecekleri uygulama sayesinde, alışveriş merkezi, sosyal alanlar ve rezidanslara ait görsellere Galeri bölümünden ulaşabilecek, inşaattan Canlı Yayın´la projeyi izleyebilecekler. Uygulamada ayrıca Ulaşım Haritası ve İletişim bölümü de bulunuyor. Tüm bunlara ek olarak Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi´nin faaliyete geçmesiyle birlikte rezidans sahiplerinin ve Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin hayatını kolaylaştıracak bir çok sürpriz özellik de mevcut uygulamaya eklenecek.

Ayrıntılı bilgi için:
www.akbati.com

Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş. hakkında
Akkök Şirketler Grubu, yeniden yapılanma stratejileri çerçevesinde ana iş sahalarından biri olarak belirlediği gayrimenkul sektörüne yönelik 2006 yılında Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş.´yi kurmuştur. 1993 yılında Akmerkez ile ülkemizde ilk alışveriş merkezi konseptini yaratan Akkök Şirketler Grubu, alışveriş merkezi yatırım ve yönetimiyle yaşam merkezi geliştirme alanında uzmanlaşan Akiş´le bilgi birikimi ve tecrübelerini yeni projelere aktarmak üzere yatırımlarına devam etmektedir. Akiş, sürekli değişim içinde bulunan sektör eğilimlerini ve sosyo-ekonomik gelişmeleri göz önüne alarak gerçekleştireceği projelerini başta şehir içi alışveriş merkezleri olmak üzere gayrimenkul yatırımlarının tüm alanlarında planlamaktadır.


Geri Dön