19 / 04 / 2024

Akiş GYO'dan Beykoz’a 150 milyon TL’lik proje!

Akiş GYO'dan Beykoz’a 150 milyon TL’lik proje!

Akiş GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Gökşin Durusoy, 2018 yılında Beykoz'da 40 bin metrekare alan üzerinde 150 milyon TL’lik yatırımla konut ve ticari alanların bulunduğu projeye başlayacaklarını söyledi.



Akkök Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Akiş GYO, Türkiye’nin lider gayrimenkul yatırım ortaklıklarından SAF GYO ile birleşti. Birleşmeyle, iki şirket faaliyetlerine Akiş GYO çatısı altında devam edecek. Birleşmeden önce SAF  GYO bünyesinde bulunan Akasya Alışveriş  Merkezi; Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin de sahibi olan Akiş GYO çatısı altına girdi. Akiş GYO’nun birleşme sonrası özkaynak değeri 2.5 milyar TL’ye, toplam varlıkları 4 milyar TL’ye ve yıllık kira geliri 320 milyon TL’ye yükselecek. Akiş GYO bu birleşmeyle Türkiye’nin en büyük Gayrimenkul 

Yatırım Ortaklıklarından birisi oldu. 


Durusoy: Rekabet gücümüz artacak

Akiş GYO A.Ş.  Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, SAF GYO’yu bünyelerine katarak yollarına daha güçlü şekilde devam ettiklerini belirtti. İki kurumun kaynaklarının birleşmesinin ekonomik, operasyonel ve rekabet gücü açısından önemli avantaj sunacağını aktaran Gökşin Durusoy, “Operasyonel açıdan bakılınca alışveriş merkezlerinin doğrudan tek merkeze raporlamasının standardizasyon ve kurumsallaşmaya sağlayacağı katkı ile karar alma süreçleri kısalacak, yönetim avantajı yaratılacak. Marka bilinirliği yaratma konusunda büyük ve daha güçlü tek bir şirketin öne ıkmasının sağlayacağı faydalar da önemli” dedi. Birleşme sonrasında doğan daha büyük şirketin rekabet avantajı sağlayacağını da vurgulayan Durusoy sözlerini şöyle sürdürdü: “Şirketin bilanço büyüklüğü düşünüldüğünde potansiyel proje kapsamı genişleyecek, proje geliştirme gücü artacaktır. Birleşme ile Akiş GYO önemli bir kira gelirine sahip olacak. Şirket, önemli temettü dağıtma potansiyeline kavuşacak.”


Cadde mağazacılığına 420 milyon TL yatırdı

420 milyon TL yatırımla yükselen cadde projelerinin 2018 yılında tamamlanacağını belirten Durusoy projeler hakkında şu bilgileri verdi: ”Ağırlıklı olarak perakende üniteler içeren cadde projelerimiz, sektörün ihtiyaçlarına göre modern biçimde tasarlanarak Bağdat Caddesi’nin prestijine katkıda bulunacak. Cadde mağazacılığında ilk işbirliğimizi Beymen ile gerçekleştiriyoruz. Suadiye’de Beymen için dünya standartlarındaki mimari yaklaşımımızla gerçekleştirdiğimiz özel mağaza eylül ayında kapılarını ziyaretçilerine açacak.


Yeni markası“Akapartman”

Ayrıca Durusoy, Akiş GYO yeni markası Akpartman ile de; prestijli ve hayat dolu lokasyonlarda, yenilikçi ve özgün tasarımları, eşsiz mimari özellikleriyle yeni yaşam alanları oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.. Akapartman markalı ilk proje olan “Akapartman Suadiye”, 3+1 ve 4+1 dubleks tipi seçenekleriyle ve panoramik deniz manzarasıyla her detayı düşünülmüş özel tasarımı ile dikkat çekiyor. 


Beykoz’a 150 milyon TL’lik proje 

Beykoz bölgesinde de yatırım fırsatlarını değerlendirdiklerini ifade eden Gökşin Durusoy, 2018 yılında 40 bin metrekare alan üzerinde 150 milyon TL’lik yatırımla konut ve ticari alanların bulunduğu projeye başlayacaklarını sözlerine ekledi. 


Web: http://www.akisgyo.com/anasayfa


Haber Hürriyet'te şöyle yer aldı;

Birleşmeden önce SAF GYO bünyesinde bulunan Akasya Alışveriş Merkezi, Akiş GYO çatısı altına girdi. Akbatı AVM’nin de sahibi olan Akiş GYO’nun birleşme sonrası özkaynak değeri 2.5 milyar TL’ye, toplam varlıkları 4 milyar TL’ye ve yıllık kira geliri 320 milyon TL’ye yükselecek. Akiş GYO bu birleşmeyle Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklıklarından birisi oldu.


YENİ YATIRIMLAR YOLDA

Ortaklık sonrası yeni yatırımlar için düğmeye bastıklarını belirten Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, Beykoz’a lüks konut, Kadıköy’de de ticari gayrimenkul ve konut yatırımı yapacaklarını söyledi. Bağdat Caddesi’ne 420 milyon TL yatırım yapacaklarını ve projeleri 2018 yılında tamamlanacağını belirten Durusoy, “Cadde mağazacılığında ilk işbirliğimizi Beymen ile gerçekleştiriyoruz. Suadiye’de Beymen mağazası eylül ayında kapılarını ziyaretçilerine açacak” dedi. Durusoy, yeni markaları Akpartman ile de yeni yaşam alanları oluşturmayı hedeflediklerini belirtti Akapartman markalı ilk proje Akapartman Suadiye’de 3+1 ve 4+1 dubleks daireler yer alıyor.


BEYKOZ’A 150 MİLYON

Beykoz bölgesinde de yatırım fırsatlarını değerlendirdiklerini ifade eden Gökşin Durusoy, 2018 yılında 40 bin metrekare alan üzerinde 150 milyon TL’lik yatırımla konut ve ticari alanların bulunduğu projeye başlayacaklarını ifade ett


Öte yandan Akiş GYO, TOKİ’nin İstanbul Bulgurlu’daki 41 bin 570 metrekarelik arsasının ihalesinde en yüksek teklifi 793 milyon lira satış geliri ve 301 milyon idare payı ile verdi. Önceki gün yapılan ihalenin ilk oturumuna 11 firma katıldı. Gelecek hafta yapılacak ikinci oturum ile kazanan belli olacak.


Hürriyet 


Haber Vatan'da şu şekilde yer aldı


Akkök Holding bünyesinde faaliyet gösteren Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım ortaklıklarından SAF GYO ile 18 Ocak 2017’de birleşti. Birleşmeyle, iki şirketin faaliyetlerine Akiş GYO çatısı altında devam etmesine karar verildi. Birleşmeden önce SAF GYO bünyesinde bulunan Akasya Alışveriş  Merkezi ile Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi de Akiş GYO çatısı altına girdi. Akiş GYO’nun birleşme sonrası özkaynak değeri 2.5 milyar TL’ye, toplam varlıkları 4 milyar TL’ye ve yıllık kira geliri 320 milyon TL’ye yükseldi. Toplam kiralanabilir alan da 160 bin metrekareye ulaştı.  Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, Akiş GYO’nun 2005 yılında kurulduğunu belirterek, 2013 yılında şirketin halka açıldığını söyledi. Yılbaşında SAF GYO’yu bünyelerine katmalarıyla yollarına daha güçlü devam edeceklerini anlatan Durusoy, birleşme ile Akiş GYO’nun yıllık 320 milyon lira kira gelirine ulaşacağını ifade etti. Durusoy, böylece GYO’nun önemli temettü dağıtma potansiyeline kavuşacağını, Akasya’dan 250 milyon, Akbatı’dan 80 milyon TL kira geliri elde edileceğini anlattı.


TOKİ’nin Üsküdar arsasına en yüksek teklifi verdi

AKİŞ GYO, TOKİ’nin İstanbul Bulgurlu’daki 41 bin 570 metrekarelik arsasının ihalesinde en yüksek teklifi 793 milyon lira satış gelir, 301 milyon idare payı ile verdi. İhalenin ilk oturumuna 11 firma katıldı. Gelecek hafta yapılacak ikinci oturumla kazanan belli olacak. Akiş’in portföyündeki Akasya AVM’ye yakın olan arsa üzerinde konut ve ticaret alanı geliştirilebilecek.


İlk konut projesi için Beykoz’a bakıyor

GÖKŞİN Durusoy, 420 milyon TL yatırımla yükselen cadde projelerinin 2018 yılında tamamlanacağını anlattı. Durusoy, şöyle konuştu: ”Ağırlıklı olarak perakende üniteler içeren cadde projelerimiz Bağdat Caddesi’nin prestijine katkıda bulunacak. Suadiye, Caddebostan ve Erenköy’deki projelerin 100 milyon TL satış geliri olacak. Cadde mağazacılığında ilk işbirliğimizi Beymen ile gerçekleştiriyoruz. Suadiye’de Beymen için gerçekleştirdiğimiz 35 milyon lira kira geliri olan özel mağaza Eylül’de kapılarını ziyaretçilerine açacak. Ayrıca Akiş GYO yeni markası Akpartman ile yeni yaşam alanları oluşturmayı hedefliyor. Akapartman markalı ilk proje olan Akapartman Suadiye, 3+1 ve 4+1 dubleks tipi seçenekleriyle yükselecek.”


Konut projesi de geliştireceklerini anlatan Durusoy, “Beykoz bölgesinde yatırım fırsatlarını değerlendiriyoruz. 2018 yılında 40 bin metrekare alan üzerinde 150 milyon TL’lik projeye başlayacağız” dedi. 


Vatan


Haber Milliyet'ta şöyle yer aldı


Akkök Holding bünyesinde faaliyet gösteren Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım ortaklıklarından SAF GYO ile 18 Ocak 2017’de birleşti.


Birleşmeyle, iki şirketin faaliyetlerine Akiş GYO çatısı altında devam etmesine karar verildi. Birleşmeden önce SAF GYO bünyesinde bulunan Akasya Alışveriş  Merkezi ile Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi de Akiş GYO çatısı altına girdi. Akiş GYO’nun birleşme sonrası özkaynak değeri 2.5 milyar TL’ye, toplam varlıkları 4 milyar TL’ye ve yıllık kira geliri 320 milyon TL’ye yükseldi. Toplam kiralanabilir alan da 160 bin metrekareye ulaştı. Akiş GYO bu birleşmeyle Emlak Konut’tan sonra özel sektör GYO’ları arasında üçüncü sırada yer buldu.


Temettü potansiyeli


Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, Akiş GYO’nun 2005 yılında gayrimenkul sektörüne yatırım yapmak için kurulduğunu belirterek, 2013 yılında şirketin halka açıldığını söyledi. Bu yılın başında SAF GYO’yu bünyelerine katmalarıyla yollarına daha güçlü devam edeceklerini anlatan Durusoy, birleşme sonrasında doğan daha büyük şirketin rekabet avantajı sağlayacağını vurguladı. Birleşme ile Akiş GYO’nun yıllık 320 milyon lira kira gelirine ulaşacağını ifade eden Durusoy, böylece GYO’nun önemli temettü dağıtma potansiyeline kavuşacağını ifade etti.


Suadiye’ye Akpartman


Şirketin projelerini anlatan Durusoy, toplam 420 milyon lira yatırımla yükselen cadde projelerinin 2018 yılında tamamlanacağını anlattı. Durusoy, “Suadiye, Caddebostan ve Erenköy’de yer alan projelerin 100 milyon lira satış geliri olacak. Cadde mağazacılığında ilk işbirliğimizi Beymen ile gerçekleştiriyoruz. Suadiye’de Beymen için gerçekleştirdiğimiz 35 milyon lira kira geliri olan özel mağaza eylül ayında kapılarını ziyaretçilerine açacak. Ayrıca Akiş GYO yeni markası Akpartman ile yeni yaşam alanları oluşturmayı hedefliyor. Akapartman markalı ilk proje olan Akapartman Suadiye, 3+1 ve 4+1 dubleks tipi seçenekleriyle yükselecek” dedi.


Konut projesi de geliştireceklerini anlatan Durusoy, “Beykoz bölgesinde yatırım fırsatlarını değerlendiriyoruz. 2018 yılında 40 bin metrekare alan üzerinde 150 milyon TL’lik yatırımla konut ve ticari alanların bulunduğu projeye başlayacağız. Kira geliri olan projelere odaklanırken bir konut projesi de geliştireceğiz” diye konuştu.


Akasya’ya komşu arsaya en yüksek teklifi verdi


AKİŞ GYO, TOKİ’nin İstanbul Bulgurlu’daki 41 bin 570 metrekarelik arsasının ihalesinde en yüksek teklifi 793 milyon lira satış geliri ve 301 milyon idare payı ile verdi. Önceki gün yapılan ihalenin ilk oturumuna 11 firma katıldı. Gelecek hafta yapılacak ikinci oturum ile kazanan firma belli olacak. Akasya alışveriş merkezine yakın konumda bulunan arsa üzerinde konut ve ticaret alanlarını kapsayan proje geliştirilebilecek.


Milliyet




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Akkök Holding bünyesinde faaliyet gösteren Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), SAF GYO ile birleşmesinin ardından yeni hedeflere yelken açtı. Akiş GYO'nun birleşme sonrası özkaynak değeri 2.5 milyar liraya toplam varlıkları 4 milyar liraya yıllık kira geliri de 285 milyar liraya ulaştı. Bağdat Caddesi'ndeki 4 yeni cadde mağazası ile yıllık kira gelirinin 320 milyon liraya yükselmesi hedeflendi.


Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, 2013 yılında şirketin halka açıldığını söyledi. Bu yılın başında SAF GYO'yu bünyelerine katmalarıyla yollarına daha güçlü devam edeceklerini anlatan Durusoy, GYO'nun önemli temettü dağıtma potansiyeline kavuşacağını ifade etti.


CADDEYE 420 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Şirketin projelerinden de söz eden Durusoy, toplam 420 milyon TL yatırımla yükselen cadde projelerinin 2018 yılında tamamlanacağını anlattı. Durusoy, projeler hakkında şu bilgileri verdi: "Ağırlıklı olarak perakende üniteler içeren cadde projelerimiz, sektörün ihtiyaçlarına göre modern biçimde tasarlanarak Bağdat Caddesi'nin prestijine katkıda bulunacak. Suadiye, Caddebostan ve Erenköy'de yer alan projelerin 100 milyon lira satış geliri olacak.


Cadde mağazacılığında ilk işbirliğimizi Beymen ile gerçekleştiriyoruz. Suadiye'de Beymen için gerçekleştirdiğimiz 35 milyon lira kira geliri olan özel mağaza Eylül ayında kapılarını ziyaretçilerine açacak. Ayrıca Akiş GYO yeni markası Akpartman ile yeni yaşam alanları oluşturmayı hedefliyor. Akapartman markalı ilk proje olan Akapartman Suadiye, 3+1 ve 4+1 dubleks tipi seçenekleriyle yükselecek.”




Yeni Şafak



Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı



Akkök Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Akiş GYO, gayrimenkul yatırım ortaklıklarından SAF GYO ile birleşti. Birleşmeyle, iki şirket faaliyetlerine Akiş GYO çatısı altında devam edecek. Birleşmeden önce SAF GYO bünyesinde bulunan Akasya Alışveriş Merkezi, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin de sahibi olan Akiş GYO çatısı altına girdi. Akiş GYO'nun birleşme sonrası özkaynak değeri 2.5 milyar liraya, toplam varlıkları 4 milyar liraya ve yıllık kira geliri 320 milyon liraya yükselecek. Akiş GYO bu birleşmeyle Türkiye'nin en büyük Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarından birisi oldu. Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, SAF GYO'yu bünyelerine katarak yollarına daha güçlü şekilde devam ettiklerini belirtti. İki kurumun kaynaklarının birleşmesinin ekonomik, operasyonel ve rekabet gücü açısından önemli avantaj sunacağını aktaran Gökşin Durusoy, birleşme sonrasında doğan daha büyük şirketin rekabet avantajı sağlayacağını vurguladı. Durusoy, "Şirketin bilanço büyüklüğü düşünüldüğünde potansiyel proje kapsamı genişleyecek, proje geliştirme gücü artacaktır. Birleşme ile Akiş GYO önemli bir kira gelirine sahip olacak. Şirket, önemli temettü dağıtma potansiyeline kavuşacak" dedi. 420 milyon lira yatırımla yükselen cadde projelerinin 2018 yılında tamamlanacağını belirten Durusoy projeler hakkında şu bilgileri verdi: "Ağırlıklı olarak perakende üniteler içeren cadde projelerimiz, sektörün ihtiyaçlarına göre modern biçimde tasarlanarak Bağdat Caddesi'nin prestijine katkıda bulunacak. Cadde mağazacılığında ilk işbirliğimizi Beymen ile gerçekleştiriyoruz. Suadiye'de Beymen için dünya standartlarındaki mimari yaklaşımımızla gerçekleştirdiğimiz özel mağaza eylül ayında kapılarını ziyaretçilerine açacak." Beykoz bölgesinde de yatırım fırsatlarını değerlendirdiklerini ifade eden Gökşin Durusoy, 2018 yılında 40 bin metrekare alan üzerinde 150 milyon liralık yatırımla konut ve ticari alanların bulunduğu projeye başlayacaklarını sözlerine ekledi. 


Karar Gazetesi 


Geri Dön