18 / 04 / 2024

Akiş GYO'dan Beykoz'a yeni proje!

Akiş GYO'dan Beykoz'a yeni proje!

Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet C. Dördüncü, "Beykoz’da 2018 yılı itibariyle yaklaşık 40.000 m2’lik alanda konut+ticari nitelikte bir projeye başlayacağız.”dedi.



Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet C. Dördüncü, gayrimenkul sektöründe iddialı olduğunu vurguladı. 


En büyük gayrimenkul ortaklığı


Ahmet Dördüncü, “2017 yılının başında Akiş GYO’nun Saf GYO ile birleşmesiyle Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklarından biri olduk. Akiş GYO’nun 2017 ilk çeyrekte özkaynak değeri 2,36 milyar TL’ye, ilk çeyrek toplam varlıklarının değeri ise 4 milyar TL’ye ulaştı” dedi. 


Bağdat Caddesi değerleniyor


Bağdat Caddesi üzerinde de 4 farklı proje gerçekleştirdiklerini anlatan Dördüncü, sözlerine şöyle devam etti: “Bu projelerin önemli bir kısmını 2017 yılı içerisinde tamamlayacağız. Ağırlıklı olarak perakende üniteler içeren Cadde projelerimiz, sektörün ihtiyaçlarına göre modern biçimde tasarlanarak Bağdat Caddesi'nin prestijine katkıda bulunacak"


Yeni proje yolda


Yeni proje hazırlığında olduklarını dile getiren Dördüncü, "Beykoz’daki konut arz açığı fırsatını da değerlendiriyoruz. 2018 yılı itibariyle yaklaşık 40.000 m2’lik alanda konut+ticari nitelikte bir projeye başlayacağız.”  şeklinde konuştu. 


Akşam 


Geri Dön