20 / 04 / 2024

Akkale İnşaat yeni yatırımlar için kolları sıvadı!

Akkale İnşaat yeni yatırımlar için kolları sıvadı!

3 yıl önce Torbalı'ya gelen ve 37 daireden oluşan 5 blokluk yeni yaşam alanına sahip olan Ravza Konakları'nı inşa eden Akkale İnşaat, geçtiğimiz aylarda yeni ofisine taşındıktan sonra yeni yatırımlar için kolları sıvadı.



MAE Müteahhitlik ile Almanya'da yaşayan ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Mehmet Ali Akbaş, yaklaşık 3 yıl önce firmasını Torbalı'ya taşımıştı. Torbalı'daki inşaat sektörüne yön vermeyi hedefleyen Akbaş, ilk projesini de tamamladı ve büyük bir kısmını da sattı. Koruluk Mevkii'nde 3 bin 350 metrekarelik alanda yeni bir yaşam alanı oluşturan Akbaş, Ravza Konaklarında daire satışlarının devam ettiğini belirtirken, kiralık imkanını da sunduklarını söyledi.5 blok toplam 37 daire 1 dükkandan oluşan site birçok özelliğiyle ilkleri bünyesinde bulunduruyor. Süper lüks dairelerin en büyük özelliği ise ses geçirmez olmaları. Binada çift duvar yöntemi kullanılırken, ayrıca sesin geçmemesi içinde çeşitli malzemeler yapım aşamasında kullanılıyor. 


BU DAİRELERDE YOK YOK 


Uzun yıllar boyunca Almanya'da inşaat sektöründe boy gösteren Mehmet Ali Akbaş, 3 yıl önce Torbalı'ya kesin dönüş yaptı. Ardından da Akkale İnşaat'ı kuran başarılı iş adamı, projelerini hayata geçirmek için kolları sıvadı. Koruluk Mevkii'nde 3 bin 350 metrekarelik alanda 5 binadan oluşan bir site yapılması için ilk kazma Ekim 2014'te vuruldu. Projede 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplamda 37 daire bir de dükkan yer alıyor. Büyük bir titizlikle inşa edilen daireler tamamlanırken, son rötuşlar yapılıyor. Daireler 140 metrekare ile 100 metrekare büyüklüğe sahip. Evlerde, klima, ankastre, 82 ekran TV, alarm sistemi, yangın sensörü, doğalgaz, ebeveyn banyosu, merkezi uydu sistemi gibi birçok özellik buKoruluk Mevkii'nde 3 bin 350 metrekarelik alanda yeni bir yaşam alanı oluşturan Akbaş, Ravza Konaklarında daire satışlarının devam ettiğini belirtirken, kiralık imkanını da sunduklarını söyledi lunuyor. İç tasarımda kapılar mobilya kapı olarak belirlenirken, led ışıklar ve duvar kağıtları da kullanıldı. 


KİRALIK DAİRELER MEVCUT 


Akıllı ev teknolojisini kısmi olarak bu projelerinde uyguladıklarını ifade eden Akbaş, sektörde fark oluşturacak yeniliklere imza attıklarını söyledi. Özel bir sistemle çalıştıklarını dile getiren Mehmet Ali Akbaş: "İnsanlara huzur dolu bir yaşam alanı sunuyoruz. Vaat etmiyoruz, yaptık gelin görün. Birçok dairemizi sattık. Kiralık talep edenler içinde bu uygulamayı başlattık. Kiralık dairelerimiz de sitemizde mevcut. Ofisimizi de geçtiğimiz aylarda Ertuğrul Mahallesi su deposu karşı sokağına taşıyarak daha modern bir hizmet sunmaya başladık" diye konuştu.



www.akkaleinsaat.com



Büyük Torbalı Gazetesi


Geri Dön