24 / 04 / 2024

Akkent Konutları Temmuz'da teslim edilecek!

Akkent Konutları Temmuz'da teslim edilecek!

BATIKENT, markalı konut projesinin bölgeye akın etmesiyle öne çıktı. Geniş bulvarları, yeşil alanları ile yaşam ve ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor. Akkent Konutları 4'te konut teslimlerinin Temmuz'da gerçekleştirilmesi planlanıyor...



BATIKENT, markalı konut projesinin bölgeye akın etmesiyle öne çıktı. Geniş bulvarları, yeşil alanları ile yaşam ve ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor. Ünal Akpınar İnşaat, tarafından bölgede inşa edilen Akkent Konutlarını anlatan şirket yetkilileri, "Batıkent'te; çağdaş, modem, doğal yaşama uygun projeler hayata geçiriyoruz. Belediyelerin de halkımıza daha iyi bir yaşam sunmak için desteği şart. Böylelikle bölge halkı daha yüksek, ferah ve yeşil bir hayata kavuşacak. 


Akkent Konutları olarak, çağdaş, modem, uygun fiyatlı, kaliteye önem vererek yaptığımız projelerimizde maksimum yeşil alana ve sosyal donatı alanlanna yer vermekteyiz. Bu projelerle, halkın hak ettiği şekilde; daha geniş, sosyal donatıları fazla, yeşil alanlan bol yaşam alanlanna kavuşacağı aşikar" dedi. Firma yetkilileri Akkent Konutları projesi hakkında şu detayları aktardı: "İnşaası tamamlanan ve yaşam başlayan Akkent 1, Akkent 2, Akkent 3 sitelerimizden sonra hızımızı kesmeden Akkent 4 projesini de tamamlayacak ve temmuz sonunda teslim edeceğiz. 432 konuttan oluşan Akkent Modern ise Alışveriş Merkezi ile birlikte çok yakın zamanda hayata geçecek. Alıcılarımızın ihtiyaç ve beklentilerini biliyor, bu doğrultuda projelerimizi şekillendirmeye devam ediyoruz." 


Hürriyet Gazetesi 


Geri Dön