29 / 03 / 2024

Akkent Paradise Gardens Residence'dan ev almanın tam zamanı!

Akkent Paradise Gardens Residence'dan ev almanın tam zamanı!

Batıkent Kardelen semtinin çehresini değiştiren Akkent Konutlarının yeni projesi Akkent Paradise Gardens, sakinlerine çok özel bir dünya sunuyor.



Ankara'da inşa edilen emsal projeler arasından sunduğu avantajlarla öne çıkan Akkent'te bulunan yirmiden fazla sosyal donatı, sadece site sakinlerinin kullanımına sunulacak. 75 dönümü peyzaj çalışmalanna ve bu peyzaj alanları içerisinde yer alan sosyal donatılara ayrılan projede, bir evden daha ötesi olan yaşam standartlarını yükselten prestijli ve doğayla iç içe bir hayat yer alıyor. 


HEM GELENEKSEL HEM MODERN 

Çocukların çocuk olmanın özgürlüğünü doyasıya yaşarken güven içinde olduklarını da hissetmeleri yola çıkan Ünal Akpınar İnşaat, Akkent Paradise Gardens Residence'da her şeyi daha iyi bir gelecek için hazırlıyor. Gelenekselle modernin ahenk içinde harmanlandığı projeYle mahalle kültürü yeniden hayata geçirilirken, mahalle kültürü ile kaybolan komşuluk ilişkileri de tekrar canlandırılıyor. 


ZAMAN SU GİBİ AKACAK 

Ailelerin ve komşuların bir arada keyifli zamanlar geçirmeleri için hazırlanan Akkent Lokali, doğum günleri, arkadaş toplantıları gibi özel organizasyonların yapılabileceği, masa tenisinden bilardoya, tavladan satranca, dostlarla beraber dev ekranda maç izleme keyfine kadar farklı aktivitelerin yaşanacağı size özel zamanlar için hazırlanıyor. Hidro masaj, spa merkezi gibi pek çok konfor, 4 mevsim kullanılabilen yüzme havuzundan akıntıya karşı yüzme havuzuna, SPA merkeziyle sağlıklı yaşam için her detay düşünüldüğü projede, spor günlük hayatın ayrılmaz bir parçası olacak. 


ALIŞVERİŞİN KEYFİ SOKAKTA 

36 adet cadde dükkan ve ticaret merkeziyle sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap veren Akkent Çarşı'yla konuklar, yeşillikler içinde yürüyerek alışveriş keyfini yaşayacak. Aynca 7/24 korunan Akkent Konutları görüntülü interkom sistemiyle korunacak.


http://www.akkent.com.tr/


Akşam Ankara



Haber Habertürk  Ankara  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bugüne kadar Batıkent'te 850 daire teslim eden Ünal Akpmar İnşaat, Akkent Paradise Garden'ı görücüye çıkardı. Konuyla ilgili konuşan Ünal Akpmar A.Ş. Gayrimenkul Koordinatörü Haluk Aktüre, "Çocukluğumuzun özlenen mahalle kültürünü yaşatmayı hedefledik. Bizim projemizde çocuklar bahçede güvenle oyunlarını oynayabilecek, ayrıca projemizde yer alan sosyal donatı alanları ile özellikle çocuklarımızın ebeveynleri ile doğanın içinde, yeşille iç içe, yirmiden fazla seçenekle bir araya gelebilecek" dedi.


EV ALMANIN TAM ZAMANI 

Projenin hemen yanında yer alan ve eş zamanlı tamamlanacak AVM ile bölgenin çekim merkezi olacağına dikkat çeken Haluk Aktüre, yeni yıla özel kampanyalarının da son günlerine geldiklerini hatırlattı. Ev almanın tam zamanı olduğuna dikkat çeken Haluk Aktüre, avantajlı ev almak için de doğru zaman olduğunu vurguladı. Aktüre, Akkent Paradise Garden projelerinde, 0 faizle hazırlanmış oldukları kampanyalarının Ocak ayının 15'inde biteceğinin de altını çizdi. 


Habertürk Ankara


Geri Dön