29 / 03 / 2024

Akkent Siteleri'nin temeli 26 Ağustos'ta atılacak!

Akkent Siteleri'nin temeli 26 Ağustos'ta atılacak!

Karatay 'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yürütülen toplu konut çalışmaları devam ediyor. Akkent Siteleri 'nin temeli 26 Ağustos Pazartesi günü saat 11:00 de atılacak...




Her geçen gün artan yatırımlarla köklü bir değişime uğrayan Karatay'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yürütülen toplu konut çalışmaları devam ediyor Karatay Belediyesi öncülüğünde 21'nci toplu konut hamlesi olarak geçtiğimiz aylarda kurulan 504 dairelik AKKENT Siteleri'ııin temel atma töreninin 26 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirileceğini ifade eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, toplu konut çalışmalarıyla örnek bir belediyecilik sergilediklerini söyledi. 


Karatayı daha modern bir ilçe görünümüne kavuşturmak için çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Hançerli, düzenli şehirleşme açısından modern, her türlü sosyal donatıya ve çevre düzenlemesine sahip toplu konut alanlarıyla planlı kentleşmeyi sağladıklarını ifade etti.


504 dairelik Akkent Siteleri'nin İşgalaman bölgesi Hacıveyiszade mahallesinde kurulduğunu, bir taraftan İşgalaman Sağlık ocağı, bir taraftan Fetih caddesi ve Şeyhulema Recepağa caddesini içine alan 71 Bin 500 m2 lik bir alanı kapsadığını söyleyen Hançerli, her toplu konutta olduğu gibi Akkent  Sitelerinde de en son teknoloji neyi gerektiriyorsa onu uygulayacaklarını belirterek hem estetik konutlar hem de statik manada depreme dayanıklı konutlar oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti. 


Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, toplu konut hamlelerinden 21'ncisi olan Akkent Sitelerinin 26 Ağustos Pazartesi günü saat 11:00 de yapılacak temel atma töreninin hayırlı olmasını dileyerek tüm Konyalıları törene davet etti. 


Anadolu Manşet


Geri Dön