25 / 04 / 2024

Akkent'e yeni park inşa ediliyor!

Akkent'e yeni park inşa ediliyor!

Akkent Mahallesinde belediye tarafından bazı çalışmalar yapıldığını dile getiren Necip Güler, "Belediye ekipleri daha önce parklarımızı yenilemişti. Şimdi ise bir tane yeni park yapıyor. Çalışmalar sona ermek üzere.




Akkent Mahallesinde belediye tarafından bazı çalışmalar yapıldığını dile getiren Necip Güler, "Belediye ekipleri daha önce parklarımızı yenilemişti. Şimdi ise bir tane yeni park yapıyor. Çalışmalar sona ermek üzere. Yakında bu parkımızı hizmete açacağız. Aynı zamanda Halk Otobüslerinin giremediği noktalara belediye Fen İşleri ekipleri yol yapmak için çalışmalara başladı. Bu yolda açılınca mahallemizin heryerine Halk Otobüsleri rahatlıkla ulaşacak ve halkımız daha rahat ulaşım hizmeti alacak. Ayrıca belediye iki parkımızda da ışıklandırma çalışması yapacak" dedi. 

Belediyenin mahallesinde yaptığı ağaçlandırma çalışmalarından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Güler. "Önceki yıllarda Akkent Mahallesi  TOKİ  konutları girişinde Akkent Mahallesi Muhtarı Necip Güler, mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 

Halk otobüslerinin giremediği noktalara belediye Fen İşleri ekipleri yol yapmak için çalışmalara başladı. 

büyük bir alanda ve sokaklarda belediye tarafından ağaçlandırma çalışmaları yapıldı. Bu yılda yine iki büyük alanda ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştirilecek. Mahallemizde adeta küçük ormanlar oluşuyor. Ağaçlandırma çalışmalarının devamını diliyorum. Çünki ağaçlandırılacak alanlarımız çok. Oluşturulan mini ormanlarla adeta bölgemizin çehresi değişiyor" şeklinde kaydetti. 

Güler. Belediye Başkan Muzaffer Külcü başta olmak üzere, birim müdürleri ve personellerine Akkent Mahallesine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.



Gaziantep Zafer


Geri Dön