19 / 04 / 2024

Akkuş Grup'un ilk konut projesi Alya Residence oldu!

Akkuş Grup'un ilk konut projesi Alya Residence oldu!

Tekstil sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan Akkuş Grup'un ilk projesi "Alya Residence" Beylikdüzü'nde yükseliyor. Proje 20 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.



Tekstil sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan Akkuş Grup'un ilk projesi "Alya Residence" Beylikdüzü'nde yükseliyor.

 

İstanbul'un çekim merkezi olan Beylikdüzii'niin en iyi lokasyonu Beykent Yavuz Sultan Selim Bulvarı üzerinde, 20 milyon yatırını bedeli ile yapımına başlanan Alya Residence Beylikdüzü. 48 daire ve 8 dükkandan oluşuyor. Toplam 8.000 nı2 ajanda inşa edilen Alya Residence'da, 1+1 ve 2+1 olmak ii/.ere 2 farklı daire seçeneği bulunuyor. 178 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede daire büyüklükleri 73 m2 ile 132 m2 aralığında değişildik gösteriyor. Alya Residence, sosyal yaşamınızı zenginleştirecek fİtness salonu. masa tenisi, bilardo ve teras bahçe gibi tesisleriyle boş vakitlerinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirme fırsatı da sunuyor


Ortadoğu 



Geri Dön