29 / 03 / 2024

Aklınızdan geçenleri okuduk, esnek ödeme planı oluşturduk: Dumankaya Miks!

Aklınızdan geçenleri okuduk, esnek ödeme planı oluşturduk: Dumankaya Miks!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Miks

Peşinatın 2015 yılına kadar ötelendiği Dumankaya Miks projesi, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde inşa ediliyor. Projede 48 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...



"Evi almak için doğru zaman mı" sloganıyla satış sürecine devam edilen  Dumankaya Miks  projesi,  Dumankaya İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor.


Firma bünyesinde yer alan ödeme planına göre peşinat ödemelerinin 2015 yılına kadar ötelendiği Dumankaya Miks Halkalı, İstanbul Avrupa yakası Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde yükseliyor.


23 ila 32 katlı 2 bloktan meydana gelen Halkalı Dumankaya Miks'te 657 adet daire yer alıyor. Projede yer alan daireler; stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Aklınızdan geçenleri okuduk, esnek ödeme planı oluşturduk: Dumankaya Miks!


Dumankaya İnşaat Miks projesinin sosyal alanları arasında; güneşlenme alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, alışveriş merkezi, kafeteryalar, restoran ve güzellik salonu, güvenlik hizmetleri mevcut. 


48 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanan Dumankaya Halkalı Miks Evleri,  121 bin 972 metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Projede yer alan daireler 38,6 metrekare ile 98,45 metrekare arasında alanlara sahip. 


Telefon: 0212 697 00 66

Web Adresi: http://www.dumankaya.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön