26 / 04 / 2024

Akmerkez'in gelini Esra Dinçkök makarna zinciri kuracak!

Akmerkez'in gelini Esra Dinçkök makarna zinciri kuracak!

Akmerkez'in veliahtı Raif Dinçkök'ün eşi Esra Dinçkök ile Cenajans'ın kurucusu Nail Keçili'nin kızı Nazlı Keçili Öztarhan makarnacı oluyor!



Yakın arkadaş olan ikili, bir ‘ev yapımı' makarna zinciri kurmak için kolları sıvadı.

Rota Bebek'e çevrildi
Aslında Esra Dinçkök televizyonda, Nazlı Keçili Öztarhan ise reklam dünyasında başarılı birer profesyonel. Akkök grubu ve Akmerkez'in patronu Ali Dinçkök'ün oğlu Raif Dinçkök'le evli olan Dinçkök, hazırladığı ve sunduğu ekonomi programlarıyla tanınıyor.
Ünlü reklamcı Nail Keçili'nin kızı olan Öztarhan ise reklam şirketi Cen Grup'un başkanlığını yürütüyor.
İki arkadaş, profesyonel işlerinden arta kalan zamanda, hayallerindeki girişim için harekete geçti: Makarnacılık...
‘Muma Gıda' adlı bir şirket kuran Dinçkök ve Öztarhan, ev yapımı makarna ve makarna sosları satacak. İkili, Türk Patent Enstitüsü'ne de başvurarak kullanacakları ‘Muma' markasını da koruma altına aldırdı.
Yeni şirketin ortakları arasında Esra Dinçkök'ün kardeşi Aslı Tümen de yer alıyor.
Ortakların ilk hedefi, yenilenen Akmerkez'de kendi ürettikleri makarnaları satmaktı. Ancak Akmerkez'in üstünün açılmasında yaşanan sıkıntılar nedeniyle şimdi rota Bebek'e çevrildi.

Mutfakta İtalyan var
Yaklaşık bir ay içinde açılması planlanan Bebek'teki ilk dükkânda, vakumlanmış paketler içinde çeşit çeşit makarnalar ve makarna sosları satışa sunulacak.
Makarnaları, İtalyan bir şefin danışmanlığı doğrultusunda bir Türk usta hazırlayacak. İlk dükkânda makarna yemekleri sunulması düşünülmüyor. Ancak tadımlık servis verecek bir masa da bulunacak. Ortaklığı ileri safhalarında açılması planlanan Muma'larda ise makarna ağırlıklı ev yemekleri sunulacak. 
Serkan Arman/Milliyet


Geri Dön