26 / 04 / 2024

Akpınar TOKİ sakinleri yol istiyor!

Akpınar TOKİ sakinleri yol istiyor!

Akpınar bölgesinde, Ormanköy Kooperatifi ile TOKİ Konutları arasındaki 850 metrelik yolun asfaltlanmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Köy halkı, İbrahim Karaosmanoğlu ’ndan sözünü yerine getirmesini istiyor




İzmit’in en güzel mekanlarından biri olan ve İzmit Körfezi’ne tepeden bakan, meyve bahçeleriyle ünlü bir köy olan Akpınar Köyü sakinleri Büyükşehir Belediyesi’nden çok dertli. TOKİ’nin de yüzlerce konutunun bulunduğu bölge ulaşım konusunda büyük bir sorun yaşıyor. Bölge halkı artık köy yolunun yapılmasını istiyor.


 


850 METRELİK YOL


Konu hakkında sık sık yetkili mercilere hatırlatmada bulunulmasına rağmen sadece 850 metre uzunluğundaki yolun bir türlü asfaltlanamaması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Bölge halkı, Kuruçeşme’den sapan yol asfaltlandı ve kullanıma uygun. Ancak  TOKİ  Konutları ile Ormanköy Kooperatifi arasındaki 850 metrelik yol kötü durumda. Belediyemizden artık bu yolu elden geçirmesini bekliyoruz” dedi.


 


BAŞKAN SÖZÜNÜ TUTSUN


Son yerel seçim öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yolun yapımı için söz verdiğini de belirten vatandaşlar, “Yol için zemin açıldı. Malzemenin bir bölümü serildi. Ancak asfaltlanması bir türlü yapılmadı. Sadece 850 metrelik bir yol bu kadar zamanda nasıl yapılmaz? Belediyenin parası mı kalmadı? Başkan Karaosmanoğlu’ndan sözünü yerine getirmesini bekliyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.


Kocaeli Gazetesi




Geri Dön