20 / 04 / 2024

Aksaray Müteahhitler Birliği İspanya da iş imkanlarını değerlendirdi!

Aksaray Müteahhitler Birliği İspanya da iş imkanlarını değerlendirdi!

Aksaray Müteahhitler Birliği yirmi üye firmanın katılımı ile ispanya ’ya iş gezisi düzenledi. 13 Ekim ‘de başlayan gezi 16 ekimde son buldu. Türk ve İspanyol rehberler eşliğinde İspanya’yı gezen işadamları geziden son derece memnun ayrıldı.




Aksaray Müteahhitler Birliği yirmi üye firmanın katılımı ile ispanya ’ya  iş gezisi düzenledi. 13 Ekim ‘de başlayan gezi 16 ekimde son buldu. Türk ve İspanyol rehberler eşliğinde İspanya’yı gezen işadamları geziden son derece memnun ayrıldı.

Gezinin ilk durağı Internatıonal No Dıg Fuar ve iş geliştirme organizasyonuna oldu. Yapı fuarı gezen işadamları ikili iş görüşmeleri yaparak kartvizit alış verişinde bulundular. İspanya TC. Ticaret Müşaviri Zeki ERTEM ve T.C İspanya Ticaret Müşaviri Fatma KAHYA ’nı da yerinde ziyaret eden Aksaraylı müteahhitler yapılan toplantıda ispanya hakkında önemli bilgiler elde etti. Yapılacak yatırımlarda nelere dikkat edileceğini prosedürlerin neler olduğunu ayrıntılı bir şekilde dile getirildi.  Gezinin ikinci durağı İspanya Türkiye Ticaret Odası oldu. Genel koordinatör yasemin korucuyu ziyaret eden AKMÜB üyeleri İspanya’da ki inşaat sektörü ile alakalı önemli bilgiler elde etti.  

Gezinin son durağı olarak Madrid Toledo ve Segovia şehirlerini gezen işadamları İspanya tarihi hakkında bilgiler aldı. İspanyanın çok güzel bir ülke olduğunu değinen AKMÜB üyeleri böyle güzel bir organizasyon yaptıkları AKMÜB teşekkür ediyoruz dedi

 

 AKMÜB Başkan Yardımcısı Turgut HAN; Heyetimizde Aksaraylı müteahhit işadamlarımız ve yapı malzemeleri üzerine tedarikçi firmalarımız bulunmaktadır. Biz konut sektöründe faaliyet gösteren firmalarız, ispanya da konut sektörün de bir açık olduğu duyumu üzerine böyle bir seyahat düzenleme ihtiyacı duyduk. Yurt dışı yatırımlarımız için farklı ülkeleri ziyaret ediyoruz. İspanya’da  böyle bir talebin olması ve ispanya’yı bize daha cazip kıldı. İspanya’da verimli toplantılar yaptık. Yurt dışına yatırım yapmak isteyen İspanyol işadamlarına Aksaray’ın yatırım imkanlarından bahsettik ve  Aksaray’a davet ettik. Kartvizit alışverişi yaptık. İrtibatı koparmadan yazışmalarımıza devam edeceğiz. güzel misafirperverlikleri için İspanyol heyetine çok teşekkür ediyoruz dedi. 



Aksaray Posta


Geri Dön