16 / 04 / 2024

Aksaray OSB'ye 74 bin metrekare arsa tahsis edildi!

Aksaray OSB'ye 74 bin metrekare arsa tahsis edildi!

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde, 150 kişinin istihdam edileceği 74 bin metrekare parsel tahsisi yapıldı. Aksaray Valisi, OSB'de yatırım amacıyla üretim yapmak isteyen çok sayıda yatırımcının Aksaray'a geldiğini söyledi....




Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde, 150 kişinin istihdam edileceği 74 bin metrekare parsel tahsisi yapıldı.


Aksaray Valisi ve Aksaray OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selami Altınok, valilik binasında yapılan yapılan toplantıda, OSB'de yatırım amacıyla üretim yapmak isteyen çok sayıda yatırımcının Aksaray'a geldiğini söyledi.


OSB yönetim kurulu toplantılarında arsa taleplerini en hızlı şekilde değerlendirerek yatırımcının önünü açmak adına parsel tahsislerini yaptıklarını ifade eden Altınok, "Her hafta farklı konuları, farklı talepleri değerlendiriyoruz. Aksaray OSB'de yine 74 bin metrekare yer tahsisi yaptık. Bunun karşılığında yaklaşık 150 kişi daha istihdam edilecek." diye konuştu.


Altınok, Aksaray'dan OSB'ye giden ikinci yolda asfalt çalışmalarının tamamlandığını dile getirerek, şöyle konuştu:


"Belediyenin imkanlarını seferber ederek 7 kilometrelik yolda çok güzel bir çalışma oldu. Ama istirham ediyoruz; Ağır tonajlı, tonajından daha fazla yükler taşınarak yapılan yollarında bozulmasının önüne geçmemiz lazım. Emniyet ekiplerimiz trafik ekiplerimiz gerekli kontrolleri yapıyor. Hemşehrilerimize bir uyarı olsun. Polis ve jandarma gerekli tonaj kontrol işlemlerini yapıyor ama bu işle uğraşan arkadaşlarımızın çok daha dikkatli olması lazım. Bu milli servet, Aksaray'ın serveti, Aksaray'ın malı... Dünyanın parasını vererek yapıyoruz, ama 2 kamyon 3 kamyon gittiğinde çökmeler oluyor. Tekrar aynı sızlanmaları hep beraber yaşıyoruz."


Aksaray Belediye Başkanı OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nevzat Palta da yapılan yeni parsel tahsisiyle, Aksaray'a yatırımcıların geldiğini ve bundan memnuniyet duyduklarını belirtti.


Yurt Gündemi


Geri Dön