27 / 04 / 2024

Aksaray Özel Sema Anadolu Fen Lisesi'nin kaçak yapıları yıkılıyor!

Aksaray Özel Sema Anadolu Fen Lisesi'nin kaçak yapıları yıkılıyor!

Aksaray Belediyesi'nin ekipleri kaçak olarak yapılan paralel yapıya ait okulda bahçe duvarları ve içinde yer alan spor tesislerini yıktı. Özel Sema Anadolu Fen Lisesi’nin bahçe duvarlarını ve içinde yer alan spor tesisleri yıkıldı.



Aksaray Belediyesi ekipleri, imara aykırı ve kaçak olarak inşa edilen Özel Sema Anadolu Fen Lisesi’nin bahçe duvarlarını ve içinde yer alan spor tesislerini yıktılar.


Sabah erken saatlerde harekete geçen Belediye ekipleri, çok sayıda polis nezaretinde kaçak yapıları kepçe ile yıktı.


Okul idarecilerinin kaçak yapıların yıkımı sırasında öğrencileri bir araya toplayıp basını ve Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı  hedef göstererek aleyhte gösteri yapması dikkat çekti.


Paralel yapıyla mücadele konusunda kararlı ve azimli olduklarını ifade eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı “Paralel yapının bu memlekete, bu ülkeye ne kadar çok zarar verdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bizler belediye olarak bu yapıyla mücadele etmek anlamında yapılacak her şeyi sonuna kadar yapacağız. Bizim isteğimiz bu okulda çocukları olan ailelerin biran önce çocuklarını, bu okullardan kurtarmasını istiyoruz. Vatandaşlarımızı tekrar uyarmak istiyorum. Bu okullara çocuklarınızı göndermeyin. Bir an önce alın. Bu işlerin bitmesi içinde bizler bize düşen görevi sonuna kadar yapacağımızı söylemek istiyorum” dedi.


Aksaray Güncel


Geri Dön