25 / 04 / 2024

Aksaray Yavuz Sultan Selim Mahallesin'de asfalt çalışması başlatıldı!

Aksaray Yavuz Sultan Selim Mahallesin'de asfalt çalışması başlatıldı!

Aksaray Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yavuz Sultan Selim Mahallesindeki tüm sokaklarına asfalt çalışması başlattı. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye olarak altyapısı biten ve asfaltlanması gereken yolların düzenleneceğini belirtti.



Aksaray Belediyesi, sıcak asfalt çalışmalarını şehrin dört bir yerinde sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yavuz Sultan Selim Mahallesindeki tüm sokaklarına sıcak asfalt çalışması yapıyor.



Asfalt çalışmalarına titizlikle devam eden belediye ekipleri,  bunaltıcı sıcağa rağmen hiç ara vermeden Yavuz Sultan Selim Mahallesindeki ara sokaklarda asfalt çalışmasını sürdürüyor.



Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye olarak altyapısı biten ve asfaltlanması gereken tüm yolları aciliyet sırasına göre programa aldıklarını belirtti.



Başkan Yazgı, "Aksaray Belediyesi olarak ekiplerimiz bu yaz sezonunda sıcağa rağmen çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir. Bilindiği gibi daha önce birçok Mahallelerimizde asfalt çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Yavuz Sultan Selim Mahallesinde de sıcak asfalt atıyoruz. Şehrimizde altyapısı biten bütün yolları program dâhilinde asfaltlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız." dedi







Anayurt


Geri Dön