25 / 04 / 2024

Aksigorta ile konut ve ev eşyaları hemen sigortalanıyor!

 Aksigorta ile konut ve ev eşyaları hemen sigortalanıyor!

Aksigorta, Akbank ile yeni bir uygulama başlattı. Bu uygulama sayesinde Akbank müşterileri çağrı merkezi kanalı ile anında konut ve eşyalarını sigortalayabiliyorlar



Akbank’ın web sitesi (www.akbank.com) üzerinden Konut/Eşya Sigortası konusunda bilgilendirilen müşteriler, sigortalatmak istedikleri konut ve eşya bilgilerini girerek web sitesinde bulunan hesap makinesi yardımıyla primlerini hesaplayarak anında ekranda görebiliyorlar. Aynı teklifin eşzamanlı olarak ulaştığı çağrı merkezi tarafından ulaşılan Akbank müşterileri, onayladıkları takdirde hemen Konut/Eşya Sigortalarını yaptırabiliyorlar. 


Aksigorta Konut/Eşya Sigortası, yangından depreme, hırsızlıktan su baskınına kadar birçok nedenle oluşabilecek hasarlardan, giysilerden ziynet eşyalarına kadar tüm varlıkları güvence altına aldığı gibi evde yaşayanların yaralanması veya sakatlanması durumunda tedavi masraflarını ödüyor, apartmanlardaki ortak kullanım alanlarında oluşan hasarlar ve komşu evlere verilen maddi hasarları da karşılıyor. Ücretsiz çilingir ve camcı hizmetlerinin de teminat kapsamı içinde yer aldığı Aksigorta Konut/Eşya sigortası ile evde bulunan herkes için ücretsiz Acil Ambulans hizmeti de veriliyor. 



Geri Dön