26 / 04 / 2024

Aksigorta'dan evi hasar görene otelde konaklama imkanı

Aksigorta'dan evi hasar görene otelde konaklama imkanı

Aksigorta'dan evi oturulamaz hale gelenlere 4 yıldızlı otelde konaklama imkanı



İster ev sahibi ister kiracı olun Akkonut paket sigortasıyla yangından su baskınına, hırsızlıktan fırtınaya kadar her türlü riske karşı evinizi, kendinizi, sevdiklerinizi hatta komşularınızı bile güvence altına alabilirsiniz.

Üstelik eviniz oturulamaz hale gelirse, Aksigorta sizi 4 yıldızlı otelde ücretsiz konaklatıyor, hatta korumaya muhtaçsa evinize özel güvenlik görevlisi bile tahsis ediyor.

50 yıldan bu yana güven deyince akla gelen ilk marka olan Aksigorta, konut sigortasıyla evinizi ve içindeki tüm eşyaları her türlü tehlikeye karşı koruyarak, size en kapsamlı sigorta hizmetini sunuyor.

Akkonut sigortası, sadece evinizi korumakla kalmıyor, aynı zamanda sizi de ev kazalarına karşı güvence altına alıyor. Üstelik evinizdeki bir sorundan dolayı, komşularınıza verdiğiniz zararları da ödüyor. 

Akkonut sigortasının en önemli ayrıcalıklarından biri de tüm müşterilerine ücretsiz Acil Yardım Hizmetleri sunması. 7/24 Hizmet alabileceğiniz Aksigorta Acil Yardım  Merkezini arayarak; Ambulans'tan , Acil Hekim Danışmanlığı hizmetine, Elektrik ,su tesisat onarımından Çilingir'e kadar tüm hizmetlerden ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Her zaman en kaliteli hizmeti sunmayı  ilke edinen Aksigorta, müşterilerinin yıllarca yapmış olduğu birikimler ile sahip oldukları evleri tüm risklere karşı koruma altına alıyor. Akkonut sigortası,   poliçe fiyatları il, şehir ve metrekareye göre farklılık gösterse de, ortalama bir örnek vermek gerekirse, büyük şehirlerde, merkezi bir lokasyonda, ortalama 100 metrekare bir ev için,  yıllık 150 TL sigorta primine karşı 150 bin TL teminat veriyor. Ayrıca yıllık priminizi zorlanmadan ödemeniz için 11 ay taksit imkanı sunuyor.

 


Geri Dön