26 / 04 / 2024

Aktaş Mahallesi 3. etap teslimleri 2015'te!

Aktaş Mahallesi 3. etap teslimleri 2015'te!

Çarpık yapılaşmanın önüne geçebilmek için devam eden çalışmalar kapsamında Aktaş Mahallesi'nde apartmanlar yükselmeye başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, kentsel dönüşüm adına önemli mesafe kat ettiklerini söyledi...



Aktaş Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarında apartmanlar yükselmeye başladı. 

Ankara'da kentsel dönüşümün sürdüğü ilçelerin başında gelen Altındağ'da bir dönemin gecekondu mahalleleri yerlerini modern yerleşim alanlarına bırakıyor. 


Çarpık yapılaşmanın önüne geçebilmek için devam eden çalışmalar kapsamında Aktaş Mahallesi'nde apartmanlar yükselmeye başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, kentsel dönüşüm adına önemli mesafe kat ettiklerini söyledi. 


KONUTLAR 2015'TE TESLİM EDİLECEK 


Aktaş l.ve 2. etap toplu konutları bitirilerek vatandaşlara teslim edilirken, Aktaş Mahallesi 3. etap Toplu Konutları'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Yaklaşık 20 bin metrekarelik bir alan üzerinde yer alan yapılar, 6 blok ve 342 daireden oluşuyor. 

2+1 ve 3 +1 olarak yapılan daireler Altındağ'ın gelişen yüzüne ayak uyduruyor. 


Çevre düzenlemeleri de sürdürülen Aktaş 3. Etap Toplu Konutları için bölgede yaklaşık 100 gecekondu yıkıldı. Yapılması planlanan sosyal donatı alanları ise bölgeye canlılık kazandıracak. 

Hızla yükselen modern yapılar, 2015 yılında yeni sahiplerine teslim edilecek. 


'ALTINDAĞ'A ÇOK YAKIŞIYOR' 


Altındağ'ın her geçen gün daha fazla değer kazanması için gece gündüz çalıştıklarını belirten Tiryaki, attıkları her adımda Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için ne gerekiyorsa yapacaklarını dile getirdi. Bölgede örnek yapılar inşa ettiklerine dikkat çeken Tiryaki, ilçede mülkiyet sorununu giderdiklerini belirterek, "Kentsel dönüşüm Altındağ'a çok yakışıyor" dedi. 



Habertürk Ankara 





Geri Dön