20 / 04 / 2024

Aktaş'ta yeni konutlar 2015'te teslim edilecek!

Aktaş'ta yeni konutlar 2015'te teslim edilecek!

Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Başkan Tiryaki, Aktaş Mahallesi ' nde de kentsel dönüşüm adına önemli mesafe kat etti...



Ankara'da kentsel dönüşümün mimarı olan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çarpık yapılaşmanın önüne geçmekte kararlı. Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Başkan Tiryaki, Aktaş Mahallesi'nde de kentsel dönüşüm adına önemli mesafe kat etti. Aktaş 1. ve 2. etap toplu konutları bitirilerek vatandaşlara teslim edilirken, Aktaş Mahallesi 3. etap Toplu Konutları'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. 


Yaklaşık 20 bin metrekarelik bir alan üzerinde yer alan yapılar, 6 blok ve 342 daireden oluşuyor. 2+1 ve 3+1 olarak yapılan daireler Altındağ'ın gelişen yüzüne ayak uyduruyor. Çevre düzenlemesiyle de adından sıkça söz ettirecek olan Aktaş 3. Etap Toplu Konutları için bölgede yaklaşık 100 gecekondu yıkıldı. Hızla yükselen modern yapılar, 2015 yılında yeni sahiplerine teslim edilecek. 



Haber Vaktim 


Geri Dön