26 / 04 / 2024

Aktiv Nano Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Aktiv Nano Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yüksel Ergenç imzasıyla kuruldu.



Aktiv Nano Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yüksel Ergenç imzasıyla kuruldu. 


Aktiv Nano Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 2. Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini  yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaatın elektrik tesisatını yapmak, yaptırmak, taahhütlere girmek, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak. 4. Her türlü ev tekstil ürünleri ve aksesuarlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 5. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, ithalatı ve ihracatını yapmak. 6.  Şirket her türlü orman ürünleri ile bu ürünlerden sanayi yolu ile elde edilen kereste, tomruk imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatı ve bunların mamul ürünleri mdf, yonga levhaları ve sunta alımı, satımı, ithalat ve ihracatı. 7.  Her türlü yüksek,orta,zayıf gerilim ve aydınlatma  tesisatlarında kullanılan mekanik , elektromekanik ve teknik cihaz, eleman ve elektrik malzemelerinin ticaretini ve pazarlamasını yapmak.   8.  Her türlü elektrik panoları, pano mamulleri, aydınlatma armatürleri, tesisat kabloları ve benzer malzemelerin iç ve dış ticaretini yapmak.  9. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 10. Yönetim ve eğitim danışmanlığı, personel tedariği, yeniden yapılanma ve diğer insan kaynakları konularında hizmet verir.Yurt dışına çalışacak personel gönderilmesi, yurt dışından Türkiye de çalışacak personel temini konusunda işletmelere danışmanlık ve hizmet verebilir.



Aktiv Nano Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Hadımköy Hastane Mah.Azim Sok. 35/1 Arnavutköy 


Geri Dön