19 / 04 / 2024

Akyapı Bahçetepe İstanbul satış ofisi!

Akyapı Bahçetepe İstanbul satış ofisi!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Bahçetepe İstanbul

Akyapı Bahçetepe İstanbul satış ofisi ile 444 61 71 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Akyapı Bahçetepe İstanbul satış ofisi ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor...




Bahçetepe İstanbul projesi Akyapı ve Makro İnşaat ortaklığı ile İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Akyapı  Bahçetepe İstanbul  satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


Bahçetepe İstanbul Başakşehir'de 1.476 adet konuttan oluşuyor. 81 bin 910 metrekare arsa alanında hayata geçirilen Bahçetepe İstanbul Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut alternatifleri sunuluyor.


Bahçetepe İstanbul ev fiyatları 158 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Bahçetepe Başakşehir Evleri'nde konutlar 62 metrekare ile 247 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


İnşaat çalışmaları Eylül 2011 yılında başlayan Bahçetepe İstanbul Evleri teslim tarihi 2014 yılı Aralık ayı olarak belirtiliyor. Akyapı Bahçetepe İstanbul satış ofisi ile 444 61 71 telefon numarasından görüşebilirsiniz.


Akyapı Bahçetepe İstanbul satış ofisi adres bilgilerinden önce Bahçetepe İstanbul ödeme planı hakkında bilgi verelim. Başakşehir Bahçetepe İstanbul ödemeleri yüzde 25 peşinatla, banka kredili olarak yapılıyor.



Akyapı Bahçetepe İstanbul satış ofisi!


Akyapı Bahçetepe İstanbul satış ofisi!



Akyapı Bahçetepe İstanbul satış ofisi iletişim

Telefon: 444 61 71

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön