19 / 03 / 2024

Akyazı Stadı'ndaki çalışmalar masaya yatırıldı!

Akyazı Stadı'ndaki çalışmalar masaya yatırıldı!

Akyazı’da yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için koordinasyon toplantısı; Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti




Akyazı’da yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için koordinasyon toplantısı; Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Orhan Yüce, Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Çoruh-Aksa yöneticileri ve yüklenici firma yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi.


Karayolları Şantiyesi’nde gerçekleştirilen toplantıda durum değerlendirmesi yapılırken çalışmalar masaya yatırıldı. Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor için Akyazı’da yapılmakta olan stadyumun Türkiye’deki en özellikli stadyum olacağına dikkat çekerken, “Ülkemizin en önemli spor tesislerine sahip olan Trabzon’umuz, ülkemizin en modern stadyumuna ve bunun yanında birçok spor tesisine daha kavuşuyor. Akyazı’da sadece stadyum değil, büyük bir spor kompleksi inşa ediliyor. Sayın Valimizin başkanlığında, sürdürülmekte olan çalışmaları masaya yatırarak verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Akyazı’daki stadyum ve spor tesislerimiz şimdiden Trabzon’umuza, Trabzonspor’umuza ve Türk sporuna hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.



Trabzon Büyükşehir Belediyesi





Haber Karadeniz Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Akyazı Stadı'nı gelecek sezona yetiştirmeyi düşündüklerini açıklayan Muharrem Usta, "Çalışmalar biraz yavaşladı. Onu hızlandırmak için de  TOKİ  ile görüşmeler yapacağız. Ben başkan seçilmeden önce çeşitli görüşmeler yapmıştım. Büyük aksilik olmazsa gelecek sezona stadı yetiştirmiş olacağız" diye konuştu. 


Karadeniz


Geri Dön