20 / 04 / 2024

Akyazı Stadı’nın açılışına Şehit Halisdemir’in ailesi davet edildi!

Akyazı Stadı’nın açılışına Şehit Halisdemir’in ailesi davet edildi!

Bordo-Mavili yönetim Şehit Ömer Halisdemir’in ailesini Akyazı Stadı’nın açılışına davet etti. Kulüp daha önce de açılışta 81 ilden 81 şehit yakınını ağırlayacağını açıklamıştı.



Trabzonspor şehitler için bir kez daha hassasiyet gösterdi. Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit düşen Piyade Astsubay Ömer Halisdemir'in ailesini Akyazı Stadı'nın açılış maçına davet ettiklerini bildirdi. Saral, Şehit Ömer Halisdemir'in ağabeyi Doğan Halisdemir'e Trabzonspor olarak başsağlığı ve sabır dilediklerini ifade ederek, "Şehidimizin büyüdüğü yer olan Çukurkuyu'nun amatör spor kulü- büne Ömer Halisdemir'in isminin verileceğini öğrendik. Kulübün eksik ve ihtiyaçlarına Trabzonspor olarak destek olacağımızı belirttik. Yönetim Kurulumuz ve Muharrem Usta'nın selamlarını ilettik. Kahraman evladımızın ailesini Akyazı'nın açılışına davet ettik" dedi. Kulüp daha önce de açılışta 81 ilden 81 şehit yakınını ağırlayacağını açıklamıştı.


15 Temmuz'da darbe girişiminin akışını değiştirerek büyük bir kahramanlık örneği gösteren ancak şehit düşen Piyade Astsubay Ömer Halisdemir vatana çok önemli bir hizmette bulunmuştu.


Takvim

.


Geri Dön