17 / 04 / 2024

Akyazı Stadı'nın adı Recep Tayyip Erdoğan mı olacak?

Akyazı Stadı'nın adı Recep Tayyip Erdoğan mı olacak?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Akyazı Stadı'nın da yer aldığı kompleksin isminin "Recep Tayyip Erdoğan" olmasını teklif edip, "Bu kompleksin yapanı da yaptıranı da Sayın Erdoğan'dır" dedi



Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı ilk toplantısı dün gerçekleşirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, meclise sunduğu dilekçe ile Akyazı'da stadyum ve diğer spor tesislerinin yapılmakta olduğu alana, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin verilmesini talep etti. Gümrükçüoğlu, "Bu tesislerin yapanı da yaptıranı da Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi. Öneri oy çokluğu ile kabul edilerek gündeme alındı ve görüşülmek üzere Kültür Komisyonu'na havale edildi. Bu arada Trabzonspor da stadın isim hakkı için pek çok şirket ve grupla görüşmelerini sürdürüyor. 


ÖZLEM BİTECEK

Üç büyükleri 17 maçtır yenemeyen Trabzonspor, 875 günlük hasreti bitirmek için F.Bahçe maçını bekliyor. 3 Temmuz sürecinden bu yana oynanan 9 karşılaşmada da sarı-lacivertli rakibini yenemeyen Trabzonspor, şeytanın bacağını kırmak istiyor.


F.BAHÇE İZDİHAMI

Trabzon-F.Bahçe maçının biletleri satışa çıktı. Fiyatlar 40 ila 500 lira arasında değişirken, bordo-mavili taraftarlar bilet almak için dün uzun kuyruklar oluşturdu.


Sabah


Geri Dön