19 / 03 / 2024

Akyazı Stadı'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Akyazı Stadı'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapımını yakından takip ettiği Akyazı Stadı'nın inşaatı 20 günlük aradan sonra bugün yeniden başlıyor.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapımını yakından takip ettiği Akyazı Stadı'nın inşaatı 20 günlük aradan sonra bugün yeniden başlıyor


Trabzonspor taraftarların sabırsızlıkla beklediği Akyazı Stadyumu'nun inşaatı 20 gün önce, iş güvenliğindeki eksiklikler nedeniyle durdurulmuştu. Aradan geçen süre içerisinde iş güvenliğindeki eksiklikler giderilince stadyumun in- şaatı bugün yeniden başlaya cak. Kaba inşaatının yüzde 80'i tamamlanan stadyumun çatısının yerleştirilme çalışmaları da kaldığı yerden devam edecek. 


YENİ SEZONA YETİŞECEK 

nnCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yapımını yakından takip ettiği stadyumunun gelecek sezonun açılışına yetiştirilmesi için çalışmalar hızlandırılacak ve bunun için tedbirler alınacak.


KOMPLEKS VE ÖZEL BİR STADYUM

Akyazı'nın sadece bir stadyum olmadığını belirten Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Stadımızın yanında 6 tane nizami boyutlarda saha, kamp eğitim tesisleri yer alıyor. O yüzden bu stadyum çok farklı ve özel" diye konuştu.


Takvim


Geri Dön