23 / 04 / 2024

Akyazı TOKİ Konutları 29 Ağustos'ta teslim edilecek!

Akyazı TOKİ Konutları 29 Ağustos'ta teslim edilecek!

Akyazı'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan bir süredir beklemekte olan Akyazı Toki Evleri daire sahiplerini sevindirecek müjde, TOKİ ile yoğun bir şekilde görüşmelerini sürdüren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'dan geldi.




Akyazı'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan bir süredir beklemekte olan Akyazı Toki Evleri daire sahiplerini sevindirecek müjde,  TOKİ  ile yoğun bir şekilde görüşmelerini sürdüren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'dan geldi. 

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akçan Akyazılı vatandaşlar tarafından merakla beklenen daire teslim tarihi müjdesini TOKİ yetkililerinden aldı. 

Başbakanlık Toplu Konut idaresi başkanlığı Sakarya Bölge sorumlusu Dursun Atilla tarafından Başkan Akcan'a verilen bilgiye göre toplam 372 konut'un tesliminin 29 Ağustos Cuma günü resmen başlayacağı ve 5 Eylül'e kadar devam edeceği bildirildi. 

Daire Teslimlerinin Toki Şantiye alanında yapılacağı bilgisini veren Başbakanlık Toplu Konut idaresi başkanlığı TOKİ ayrıca B1 ve C1 blok tipi daire sahiplerinin KDV tutarlarını teslim programında belirtilen tarih aralığında mutlaka Halk bankasına yatırmaları gerektiğini önemle hatırlattı. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akçan "Başbakanlık Toplu Konut İdaresi başkanlığı TOKİ ile daire teslimlerinin biran evvel yapılması ile ilgili olarak görüşmelerimiz ve temaslarımız sürekli olarak devam ediyordu. Akyazı'da merakla müjdeli haberi bekleyen Akyazı Toki Evleri Daire sahiplerimize müjdeli haberi sonunda aldık ve teslim tarihi hakkında mutabakata vardık. Toki tarafından belirtilen teslim programı 29 Ağustosta başlayıp 5 Eylül'e kadar devam edecek. Burada Hak sahibi olan vatandaşlarımızın bir an evvel KDV tutarlarını yatırmaları gerekmekte. Tüm Akyazılı Toki daire sahiplerine ve Akyazı'mıza hayırlı uğurlu olsun vatandaşlarımız yeni evlerinde sağlıkla, huzurla, güle güle otursunlar" dedi.


Akşam Haberleri Gazetesi




Geri Dön