19 / 04 / 2024

Akyazı'da altyapı çalışmaları sürüyor!

Akyazı'da altyapı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağmur, sel gibi doğal afetlerin önüne geçmek ve ilçenin alt yapısını güçlendirmek amacı çalışmalarına devam ediyor. İşte ayrıntılar...



Sakarya Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağmur, sel gibi doğal afetlerin önüne geçmek ve ilçenin alt yapısını güçlendirmek amacı çalışmalarına devam ediyor.


Akyazı İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akyazı İmam Hatip lisesinin önünde büz döşeme çalışmalarına başladı. 


Akyazı İmam Hatip lisesinin yapıldığı sokağın alt yapı çalışmaları itina ile yapan ekipler, yağmur sularını, sel taşkınlarını ve su birikintilerini kontrol altına almayı planlıyor. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizin alt yapısı ve üst yapısı ile her yönü ile sorunsuz bir ilçe haline gelmesi için ekiplerimiz plan ve program dahilinde tespit ettikleri yerlerde aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Şu ana kadar yapılan çalışmalarla da Akyazı’da yağmur ve su taşkınlarının her geçen dün daha da önüne geçerek alt yapısı daha da kuvvetli bir Akyazı oluşturmak için aralıksız olarak çalışıyoruz” dedi.


Hürriyet Yerel




Geri Dön