19 / 04 / 2024

Akyazı'da sadece stadyum değil dev bir tesis inşa ediliyor!

Akyazı'da sadece stadyum değil dev bir tesis inşa ediliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "Trabzon Akyazı'yla birlikte sadece stadyum değil büyük bir spor kompleksine sahip olacak" dedi.



Trabzon Akyazı mevkiinde yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için bir koordinasyon toplantısı yapıldı. 


Toplantıya Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçü oğlu. Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Orhan Yüce, Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş. ÇoruhAksa yöneticileri ve yüklenici firma yetkilileri katıldı. 


EN MODERN.. 


Karayolları şantiyesinde gerçekleştirilen toplantıda durum değerlendirmesi yapılırken, toplantının ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, değerlendirmelerde bulunuldu. 


Stadyumun Türkiye'deki en özellikli stadyum olacağına dikkat çeken Giümrükçüoğlu "Ülkemizin en önemli spor tesislerine sahip olan Trabzon'umuz, ülkemizin en modern stadyumuna ve bunun yanında birçok spor tesisine daha kavuşuyor" dedi. 


ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, "Akyazı'da sadece stadyum değil, büyük bir spor kompleksi inşa ediliyor. Sayın Valimizin başkanlığında, sürdürülmekte olan çalışmaları masaya yatırarak verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Akyazı'nın takipçisi olmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Trabzonspor'a kaliteli bir stat kazandıracağız" ifadelerini kullandı. 


Karadeniz'de Son Nokta


Geri Dön