20 / 04 / 2024

Akyıldız İnşaat, Ncity Mersin projesi 2013'te tamamlanacak!

Akyıldız İnşaat, Ncity Mersin projesi 2013'te tamamlanacak!

Akyıldız İnşaatın Mersin'de başlattığı yeni projesi Ncity, kalitesi kadar alışveriş merkezlerinin ortasında yer alması, sahip olduğu yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahası, çocuk oyun alanları, otopark ve yürüyüş alanları ile de dikkatleri üzerine çek



İnşaat sektörüne 1987 yılında adım attıklarını anlatan Akyıldız İnşaat Genel Müdürü Necat Akyıldız, 24 yıldır tüm projelerinde müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını dile getirdi. "Günümüzün hızla değişen ekonomik ve teknolojik koşullarına uygun olarak, değişen şartların gerekliliklerim yerine getirilmesi, insana ve çevreye saygılı, güvenli ve kaliteli projelerin üretilmesi, uygulanması ve sürekli iyileştirilmesi kalite politikamızdır" diyen Akyıldız, sektörde öncü, kalıcı ve tercih edilen bir firma olmayı hedeflediklerini söyledi. Yalnızca konut inşaatları üzerine çalışmadıklarını, Türkiye genelinde değişik taahhüt işleri gerçekleştirdiklerim kaydeden Akyıldız, "Bugüne kadar Gaziantep'te Araban Endüstri Meslek Lisesi, Nurdağı'nda 21 derslikli lise, İslahiye Ortaöğretim Pansiyonu'nu inşa ettik. Kilis'te İl Merkez Emniyet Müdürlüğü ve lojmanlarım tamamladık. Adana'da Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Lojmanları'nı bitirdik. Mersin'de ise Merkez Selçuklar Endüstri Meslek Lisesi ile Ak Yıldız Plaza'yı tamamladık" şeklinde konuştu.

Ankara'da AVB Hill Towers'ı yaptıklarını kaydeden Necat Akyıldız, şimdilerde Mersin'de Nctiy projesi üzerinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. 130 daireden oluşan projenin 2013'te tamamlanacağını açıklayan Akyıldız, ardından da yakın zamanda NCLASS projesini başlatacaklarım ifade etti. Nctiy projesinin konumu itibariyle de ayrı bir önem taşıdığım vurgulayan Necat Akyıldız, "Projeyi, kentin nefes alan bölgesi olan Yenişehir'de konumlandırdık. Alışveriş merkezlerine 10, denize ise 5 dakika uzaklıktayız. Daire içinde fonksiyonelliğin esas alındığı projenin her karesinde maksimum yarar sağlandı ve tüm detaylar konfora dönüştürüldü. Projede görünen ve görünmeyen tüm yapı malzemelerinde sağlamlık ve kalite birinci sırada yer alıyor. Projemiz içinde olimpik yüzme havuzu, çocuk oyun alam bulunuyor. Ayrıca basket-voleybol sahası, otopark alanları, jeneratör, kalorifer sistemi, merkezi uydu sistemi, görüntülü diyafon sistemi, çift asansör, site güvenlik kamera sistemi, ısı camlı PVC pencereler, çelik kapı, ithal vinil duvar kâğıdı, zemin seramik ve parke, mutfak dolapları bambu kaplama, hilton lavabo, vestiyer, çamaşır ve ütü odası yer alıyor" bilgisini verdi.
Dünya


Geri Dön