19 / 04 / 2024

Alaaddin Yüksel'den kaçak yapılaşma uyarısı

Alaaddin Yüksel'den kaçak yapılaşma uyarısı

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, belediyelerin yerel seçimler öncesi kaçak yapılaşmalar konusunda gerekli hassasiyeti göstermediklerini bildirdi.



Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin başlangıcıyla birlikte kaçak yapılaşmalarla yerel yönetimlerin yeterli mücadele etmediklerinin tespit edildiğini belirtti.

"Antalya Valiliği'ne çok sayıda şikayet geliyor"

Denetimlerde aksamalar meydana geldiği ve bu nedenle kaçak yapılaşmanın giderek yaygınlaştığının belirlendiğini kaydeden Yüksel, yerel seçimleri fırsat bilerek son günlerde artan kaçak yapılaşmalar nedeniyle Antalya Valiliğine çok sayıda şikayet geldiğine dikkati çekti. Yüksel, kaçak yapılaşma hareketlerinin önemle takip altına alınarak yasal gereklerinin yerine getirilmesini ve kaçak yapılaşmaların derhal önlenmesine ilişkin denetim çalışmalarının bizzat Belediye Başkanları tarafından takip edilmesini istedi. Yüksel, kaçak yapılaşma konusunda bir de genelge yayınlayarak il genelindeki kamu kurum ve kuruluşlarını bilgilendirdi.

Geri Dön