24 / 04 / 2024

Alabanda Gold Residence Aydın satış ofisi!

Alabanda Gold Residence Aydın satış ofisi!

Firma: Ancın İnşaat

Proje: Alabanda Gold Residence

Alabanda Gold Residence Aydın projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje 7 bin 540 metrekare arsa alanına sahip. Alabanda Gold Residence Aydın satış ofisi yer alıyor.



Alabanda Gold Residence Aydın projesinde toplam 68 adet konuttan oluşuyor. Projede toplam 68 adet daire yer alıyor. 


Alabanda Gold Residence Aydın projesinde bloklar 5 ve 7 kat olarak yükseliyor. Projedeki daireler kat bahçesi imkanı sunuyor. 


Alabanda Gold Residence Aydın projesinde daireler  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje Aydın Çine yolu üzerinde yer alıyor.


Alabanda Gold Residence Aydın projesinde 14 adet iş yeri bulunuyor. Projenin toplam arsa alanı 7 bin 540 metrekare olarak belirlendi. 


Alabanda Gold Residence Aydın Residence projesinde sosyal imkan olarak fitness center, havuz, Türk hamamı, bar, cafe gibi seçenekleri de bulunuyor.


Alabanda Gold Residence Aydın projesinde dairelerin teslimleri 2016 yılının sonunda yapılması planlanıyor. Proje  Ancın İnşaat  tarafından hayat geçiriliyor.


Alabanda Gold Residence Aydın projesinde ödeme seçenekleri olarak yüzde 35 peşin veridliğinde 36 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 10 indirimde uygulanıyor.


Alabanda Gold Residence Aydın satış ofisi:

Adnan Menderes Mah. Denizli Bulvarı No:8 Tralles Gold Residence Efeler/AYDIN


Alabanda Gold Residence Aydın İletişim

Tel: 0 256 211 10 11

Web: [email protected]

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön