16 / 04 / 2024

Alaçatı Çarşısı ve Alsancak Meydanı, Ankara'ya taşınıyor!

Alaçatı Çarşısı ve Alsancak Meydanı, Ankara'ya taşınıyor!

İzmir'in simgelerinden Alaçatı Çarşısı ve Alsancak Meydanı'nı Ankara'da görünce şaşırmayın!.. Sinpaş GYO, Ege yaşamı konseptini Çankaya'da hayata geçiriyor. Üstelik iki projede de şimdiden yüzde 60 kazandırarak...



SİNPAŞ GYO'nun EgeBoyu ve Ege Yakası projelerinde yaklaşık yüzde 60 kazandıran Ege yaşam konseptinin en yenisi ve en büyüğü şimdi Çankaya'da hayata geçiriliyor. Ege Vadisi, hem yaşam hem de yatırım değeri isteyenler için Ankara'daki ideal projelerden biri olarak öne çıkıyor. 


Alaçatı Çarşısı, Çankaya'da! 

Sinpaş GYO, Ege Vadisi ile Ankaralıların 'Ege'de yaşam hayalini' gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Ege Vadisi, Alaçatı Çarşısı, yaz kış demeden dört mevsim kullanılabilecek Ankara'nın kumsalh ve en uzun havuzu, taş dokulu evleri ve trafiğe kapalı yeşil alanları ile Ankara'da benzersiz bir yaşam fırsatı sunuyor. Ege'ye özgü güzellikleri ile Ankara'nın en prestijli semtlerinden ve en beğenilen lokasyonlanndan Çankaya'da hayat bulan Ege Vadisi, satışa sunulduğu günden bu yana yoğun ilgi görüyor. 


2,385 TL taksitle 

Ege Vadisi ile Ankara'ya 600 milyon TL daha yatıran Sinpaş GYO, Ege Vadisi'ni tercih edenlere kazandırmaya hazırlanıyor. Proje, kişiye özel ödeme seçenekleri ve 2,385 TL'den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor. 



Yurt Gazetesi


Geri Dön