28 / 03 / 2024

Alaçatı The S Hotel kapılarını açtı!

Alaçatı The S Hotel kapılarını açtı!

Seçkin mimarisi ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkan The S Hotel, İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladığı özel davetle ilk konuklarına kapılarını açtı.



Alaçatı’da açılan The S Hotel, turizm sektörüne yeni bir soluk ve yeni bir konfor anlayışı getirme iddiasını taşıyor. Seçkin mimarisi ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkan The S Hotel, İstanbul ve  İzmir  cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladığı özel davetle ilk konuklarına kapılarını açtı.


Turizm ve emlak sektöründe kalitesiyle dikkat çeken, estetik ve konforun eşsiz bileşimiyle lüks anlayışını yeniden yorumladığı projeleri ile tanınan Sevkon Gayrimenkul, Alaçatı’da hayata geçirdiği The S Hotel’i özel bir davetle tanıttı.


Sevkon Gayrimenkul, bu yıl İzmir Urla’da hayata geçirdiği Sevilla Kekliktepe Villaları’nın ardından şimdi de Çeşme – Alaçatı’nın ilk yabancı markalı konsept lüks otel projesi olan The S Hotel’in kapılarını araladı.


Alaçatı Port’ta bu sezon 54 odasıyla hizmete başlayan, tamamı deniz cepheli 128 özel tasarım odası bulunan The S Hotel, Heavenlymade Mimarlık, Akat İnşaat, AHAN Peyzaj, Hitec, CBS/Eyliskon gibi bilinen prestijli firmaların imzasını taşıyor.


Lansman öncesinde yaklaşık 150 seçkin ismin ağırlandığı ön tanıtım davetinde, Kerem Görsev Trio ve Elif Çağlar da etkileyici jazz performansları ile konuklara keyifli bir yaz akşamı yaşattı. İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin katıldığı davet, Sevkon Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Nuri Sevil ve eşinin ev sahipliğinde gerçekleşti.


Michelin yıldızlı şeflerden İtalyan gurme menüleri The S Hotel’de

Önümüzdeki sezon Michelin yıldızlı şeflerden oluşan Tormaresca Vino & Cucina markası ile deniz ürünlerinden oluşan gurme menülerin sunulacağı teras restaurantıyla Çeşme’ye ve Alaçatı’nın geleneksel atmosferine farklı bir soluk kazandıracak olan The S, Ascend Hotel Collection'ın Ege Bölgesi’ndeki exclusive yatırımcısı olan Sevkon Gayrimenkul'un iddialı projeleri arasında öne çıkıyor.


Projesinde Extensive SPA ve yüzme havuzu bulunan otel, lokasyonu itibariyle konuklarına ulaşım kolaylığı sunuyor. Alaçatı sörf plajlarının hemen üzerinde bulunan The S Hotel, misafirlerine Kum Beach/Madeo özel plaj işletmesine yüzde 50 indirimle giriş ayrıcalığı da veriyor. Tesiste tüm ayrıcalıklı concierge hizmetleri de sunuluyor.


Sevkon Gayrimenkul, Ramada Plaza İzmir, The S, Casa Sevilla Alaçatı Town, Urla Sevilla Kekliktepe Villaları'nın yanı sıra Ayvalık-Cunda Adası'nda ve Bodrum-Mazı'da olmak üzere iki otel projesi ile de tüm Ege Bölgesi’nde yatırımlarına hızla devam ediyor.



Haber Habertürk Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Sevkon Gayrimenkul, bu yıl Urla'da hayata geçirdiği Sevilla Kekliktepe Villaları'nırı ardından şimdi de kapılarını Çeşmeliler için araladı. Alaçatı Port'ta bu sezon 54 odasıyla hizmete başlayan, tamamı deniz cepheli 128 özel tasarım odası bulunan The S Hotel, Heavenlymade Mimarlık, Akat İnşaat, AHAN Peyzaj, Hitec, CBS/Eyliskon gibi firmaların da desteğiyle hayata geçiyor. Lansman öncesinde yaklaşık 150 ismin konuk olduğu toplantıda, Kerem Görsev Trio ve Elif Çağlar da caz performansıyla dikkat çekti. Sevkon Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Nuri Sevil ve eşinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen davette konuklarına seslenen Başkan Sevil, SPA ve yüzme havuzu bulunan otelin lokasyonu itibariyle konuklarına ulaşım kolaylığı sunduğunu aktardı. Sevil, "Alaçatı sörf plajlarının hemen üzerinde bulunan The S Hotel, misafirlerine Kum Beach/Madeo özel plaj işletmesine yüzde 50 indirimle giriş ayrıcalığı da veriyor. Tesiste, istek üzerine müşterilerin dışarıdaki işleri de yapılıyor" dedi. 




Habertürk Egeli




Haber Yeni Asır Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Sevkon Gayrimenkul, bu yıl İzmir Urla'da hayata geçirdiği Sevilla Kekliktepe Villaları'nın ardından şimdi de Çeşme-Alaçatı'nın ilk yabancı markalı konsept lüks otel projesi olan The S Hotel'in kapılarını misafirlerine açtı. Alaçatı Port'ta bu sezon 54 odasıyla hizmete başlayan, tamamı deniz cepheli 128 özel tasarım odası bulunan The S Hotel, Heavenlymade Mimarlık, Akat İnşaat, AHAN Peyzaj, Hitec, CBS/Eyliskon firmalarının imzasını taşıyor. Lansman öncesinde 150 seçkin ismin ağıllandığı ön tanıtım davetinde, Kerem Görsev Trio ve Elif Çağlarda jazz performansları ile konuklara keyifli bir akşamı yaşattı. İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin katıldığı davet, Sevkon Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Nuri Sevil ve eşinin ev sahipliğinde gerçekleşti. 


Michelin yıldızlı şefler 


The S Hotel'in, önümüzdeki sezon Michelin yıldızlı şeflerden oluşan Tormaresca Vino&Cucina markası ile deniz ürünlerinden oluşan gurme mönülerin sunulacağı teras restoranıyla Çeşme'ye ve Alaçatı'nın geleneksel atmosferine farklı bir renk katması hedefleniyor. The S, Ascend Hotel Collection'ın Ege Bölgesi'ndeki exclusive yatırımcısı olan Sevkon Gayrimenkul'un iddialı projeleri arasında öne çıkıyor. Projesinde Extensive SPA ve yüzme havuzu bulunan otel, lokasyonu itibariyle konuklarına ulaşım kolaylığı sunuyor. Alaçatı sörf plajlarının hemen üzerinde bulunan The S Hotel, misafirlerine Kum Beach/Madeo özel plaj işletmesine yüzde 50 indirimle giriş ayrıcalığı da veriyor. Sevkon Gayrimenkul, Ramada Plaza İzmir, The S, Casa Sevilla Alaçatı Town, Urla Sevilla Kekliktepe Villalan'nın yanı sıra Ayvalık-Cunda Adası'nda ve Bodrum-Mazı'da olmak üzere iki otel projesi ile de tüm Ege Bölgesi'nde yatırımlarına devam ediyor. 



Yeni Asır




Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Darbe girişiminin olumsuz etkilediği turizm sektöründe hareket başladı. İş dünyasının patronları, geçen hafta Bodrum ve Çeşme'de Michelin yıldızlı oteller açtı.

ABD’nin Arizona ve Massachusetts eyaletlerindeki Canyon Ranch Welness Resort adlı sağlıklı yaşam merkezi, üçüncü şubesini geçtiğimiz hafta sonu Bodrum-Kaplankaya’da açmıştı.


Turizm ve emlak sektöründe lüks projeleriyle tanınan Sevkon Gayrimenkul de geçtiğimiz hafta sonu Çeşme–Alaçatı’nın ilk yabancı markalı konsept lüks otel projesi olan The S Hotel’in kapılarını açtı. Sevkon Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Nuri Sevil’in eşiyle beraber ev sahipliği yaptığı tanıtım daveti, iş, sanat ve turizm dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu.


Michelin yıldızlı şeflerin deniz ürünlerinden oluşan gurme menüler sunacağı Tormaresca Vino&Cucina Restoran’ın da hizmete gireceği The S Hotel’in tamamı deniz cepheli olan 128 özel tasarım odası beğeni topladı.


Kerem Görsev Trio ve Elif Çağlar’ın caz performanslarıyla renklenen açılışta bir konuşma yapan Nuri Sevil, Sevkon Gayrimenkul olarak Ramada Plaza İzmir ve Casa Sevilla Alaçatı Town’ın yanı sıra Ayvalık-Cunda Adası’nda ve Bodrum-Mazı’da olmak üzere iki otel projesiyle Ege Bölgesi’nde yatırımlarına devam ettiklerini söyledi.


Hürriyet


Geri Dön