25 / 04 / 2024

Aladağ Yapı günlük 4 bin metrekare kilitli parke taşı üretiyor!

Aladağ Yapı günlük 4 bin metrekare kilitli parke taşı üretiyor!

Aksaray'da 10 bin 98 metrekare alanda kurulan ve günlük 4 bin metrekare kilitli parke taş üretimi yapan Aladağ Yapı, son olarak açtığı beton fabrikası ile de yatırımlarına güç katmaya devam ediyor...




Aksaray'da 10 bin 98 metrekare alanda kurulan ve günlük 4 bin metrekare kilitli parke taş üretimi yapan Aladağ Yapı, son olarak açtığı beton fabrikası ile de yatırımlarına güç katmaya devam ediyor.


Konya’da kurdukları fabrikanın ardından Aksaray’da yıllar önce açtığı kilitli parke taşı fabrikası ile birlikte Aksaray ve çevre illerin önemli bir eksikliğini gideren Aladağ Yapı, son olarak açtığı beton fabrikası ile de yatırımlarına güç katmaya devam ediyor. 10 bin 98 metrekarelik alanda kurulan ve günlük 4 bin metrekare kilitli parke taşı üretimi yapan Aladağ Yapı, kilitli parke taşında marka haline gelirken, özel ve tüm resmi kurum ve kuruluşlara da hizmet veriyor. Üretimlerinde kaliteden ödün vermeyen Aladağ Yapı, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmetlerini her geçen gün daha da artırıyor.


Konya’daki firmalarının ardından Aksaray’da da kilitli parke taşı ve beton alanında eksiklik gördüklerini ifade eden Aladağ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Küçükaladağlı, amaçlarının hizmette kalite ve müşteri memnuniyeti olduğunu, ayrıca Aksaray ekonomisine ve sanayisine güç vermek olduğunu söyledi. Aladağ’ın Türkiye genelinde adeta bir marka haline geldiğini belirten Küçükaladağlı, Aksaray çevre illerine de yeni fabrikalar açtıklarını ve yatırımların durmadan devam edeceğini kaydetti.



Hürışık Gazetesi





Geri Dön